Digimarkkinoinnin asiantuntija. Ole Morgan.

Haemme osaavaa digitaalisen markkinoinnin, optimoinnin ja analytiikan ammattilaista, jolla on jo pidempi kokemus useampien eri menetelmien ja tekniikoiden käytöstä.

Hae osaksi rautaista tiimiämme

Työssäsi olet jatkuvassa vuorovaikutuksessa sekä kollegoiden että asiakkaiden kanssa. Analytiikan, hakukonemarkkinoinnin ja konversio-optimoinnin osaamisesi tukee toteuttamiamme verkkopalveluita ja sitä myöten asiakkaidemme näkyvyyttä ja myyntiä. Pääset osallistumaan myös Morganin oman digimarkkinoinnin tekemiseen. Yleinen ymmärrys B2B-markkinoinnista ja -myynnistä on plussaa.

Morganilla työskentelet osaavassa tiimissä ja pääset mukaan toteuttamaan mielenkiintoisia ja monipuolisia verkkopalveluita, verkkosivuja, verkkolehtiä ja verkkokauppoja.

Mitä työpäiviisi kuuluu?

Varsinaisen optimoinnin ja digimarkkinoinnin lisäksi osallistut projekteihin ja pallottelet ajatuksia asiakasvastaavien, kehittäjien ja sisällöntuottajien kanssa. Työsi vaihtelee tiiviistä tiimityöstä itsenäiseen puurtamiseen.

Työhösi voi kuulua myös projektipäällikön tehtäviä ja yhteydenpitoa asiakkaisiin. Lopullinen työnkuva muokataan osaamisesi ja intressiesi mukaisesti

Mitä odotamme sinulta?

Haemme kokenutta tekijää, jolla on hallussa useampia kohtia seuraavista:

 • Hakukonenäkyvyyden mittaaminen ja hakukoneoptimointi
 • Mainonta sosiaalisessa mediassa
 • Googlen työkalut, kuten Analytics, Ads, Tag Manager ja Data Studio
 • Käyttäjäkokemuksen työkalut, kuten Hotjar tai Clarity
 • Yleinen ymmärrys verkkopalveluista
 • B2B-markkinointiosaaminen

Mahdolliset sertifikaatit, lisenssit ja muu osaaminen katsotaan myös eduksi. Lisäksi kaikki ATK-osaaminen on plussaa.

Miksi Morgan on niiiin hyvä työpaikka?

Morganissa saat olla oma itsesi, haastaa taitojasi, kehittyä ja pitää hauskaa. Osaavien ja ihan mukiinmenevien työkavereiden lisäksi tarjoamme loistavat edut:

 • Joustavat työajat
 • Mahdollisuus etätyöskentelyyn (myös korona-ajan jälkeen)
 • Läntisen Euroopan kiiltävimmät työkalut
 • Liikunta- ja kulttuuriedun
 • Vapaa-ajan vakuutusturvan
 • Kehittymismahdollisuuksia itseäsi kiinnostavaan suuntaan
 • Reilun palkan

Päämajamme on Vaasan torin laidalla. Meillä on kaupungin kuulein konttori, sillä morganit ansaitsevat työhyvinvointiin ja työympäristökseen huippuluokan työtilat, -välineet ja -ohjelmistot.

Mikä Morgan?

Morgan Digital on Suomen johtavia WordPress-toimistoja. Meillä on asiakkaita pk-yrityksistä ja artisteista vientiteollisuuden jätteihin ja kansainvälisiin mediataloihin. Morganilta taittuu koodin lisäksi myös design ja viestintä. Siksi pystymme tarjoamaan asiakkaille valmiimpia tuotteita kuin moni muu digitoimisto.

Morgan on tehnyt WordPressiä jo 15 vuotta. Olemme toteuttaneet satoja WP-pohjaisia palveluita ja olemme mukana jopa järjestelmän coren kehittämistyössä. Olemme toteuttaneet muun muassa Rakennuslehden, Sony Music Finlandin, Fit.fi:n ja Wärtsilän Smart Technology Hubin verkkopalvelut.

Markkinointia olemme toteuttaneet muun muassa Pohjanmaan kauppakamarille, Telialle, EPV:lle, KWH-konsernille ja Wärtsilälle. Ehkä sinä olet mukana jo seuraavassa mahtiprojektissa?

#Morganspirit

Morganeita ohjaa intohimo omaan työhön. Kukin pyrkii tekemään työnsä vielä paremmin kuin edellisellä kerralla – ja koettaa kehittyä siitäkin vielä pidemmälle. Olemme aktiivisesti mukana alan yhteisöissä ja toiminnassa. Olemme mestareita johtamaan asiakasprojekteja, eli hommat hoidetaan eikä jäädä hillumaan.

Katso muut avoimet työpaikkamme.

Ole Morgan

Ilmoittaudu, jos edellä mainitut hommat luonnistuvat. Soita tai laita viestiä vaikka heti! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa

rekry@morgan.fi

Aki Karlsson
Toimitusjohtaja
050-5424296