Referenssi
Printti- ja digiasiakaslehti Citec Attitude: sisällöntuotanto, taitto, verkkosivusto

Morgan on tuottanut kansainväliselle tekniikkakonsulttiyhtö Citecille painettua sidosryhmälehteä Citec Attitudea jo vuodesta 2009. Olemme nyt yhdessä nostaneet lehden uudelle tasolle, sillä kehitimme painetun julkaisun rinnalle edustavan verkkolehden: http://attitude.citec.com.

Digilehden ansiosta Citecin 1 300 työntekijällä on paremmat edellytykset toimia yrityksen brändilähettiläinä, kun artikkeleita on helppo jakaa sosiaalisen median kanavissa. Citec Attitude sisältää muun muassa asiantuntija-artikkeleita ja asiakaskeissejä. Lehden digiversio tarjoaa koko painetun lehden sisällön verkkoystävällisessä muodossa. Käyttöliittymässä on kiinnitetty erityistä huomiota artikkeleiden sujuvaan luettavuuteen eri laitteilla sekä helppoon navigointiin. Lisäksi sivuston muotoilu houkuttelee lukijoita viipymään siellä pitkään.

Painetun lehden digitalisoinnissa saavutetaan monia etuja. Lukijamäärä ei rajoitu lehden painosmäärään, vaan kerran tuotetut sisällöt löytävät uusia yleisöjä some-jakojen kautta. Lisäksi yrityksen hakukonenäkyvyys paranee, ja mikä tärkeintä: laadukas sisältömarkkinointi oikeissa kanavissa rakentaa aina yrityksen brändiä ja tukee myyntiä.

[fb_button]
Julkaistu 10.10.2016.