Rentoja blogeja Telian sisältömarkkinointiin

Telian ja sitä kautta myös tytäryhtiö Telia Data-Infon tavoitteena on nousta tunnetusta brändistä rakastetuksi brändiksi. Tämän tavoitteen pohjalta suunnittelimme ja toteutimme Data-Infon uusille Personal work -verkkosivuille rikaskieliset sisällöt.

Verkkoyhteyksiä ja televiestintäpalveluja tarjoavalla Telialla oli valmiina selkeä Tone of Voice -ohjeistus siitä, miltä kaiken viestinnän tulee kuulostaa. Äänensävyssä korostuu aitous ja ihmiseltä ihmiselle puhuminen. Rento, hauska ja helposti ymmärrettävä äänensävy haluttiin kuulumaan myös tytäryhtiö Data-Infon uusille Personal work -verkkosivuille, joiden tavoitteena on tuoda esiin ITC-hyvinvoinnin tärkeyttä.

Morganin sisällöntuottajat ottivat haasteen innolla vastaan ja suunnittelivat Data-Infon kanssa verkkosivuille sisällöt, joihin lukijat voivat helposti samaistua. Jo blogien otsikoista näkee tyylin:

5 vinkkiä työntekoon kotona sairaan lapsen kanssa

Omistaminen on so last season

Näin puhelimesi selviää hengissä loman yli

Markkinointipäällikkö Suvi Pihkanen Telia Data-Infosta on tyytyväinen yhteistyöhön:

Meiltä myyjiltä teksti ei aina synny itsestään vaikka ajatus olisi aivan kielen päällä. Morgan on meille luotettava ja kekseliäs kumppani, joka tuo suurta helpotusta sisällöntuotantoon. Uusien nettisivujemme blogit ja referenssit ovat nyt laadukkaita, haastateltavan näköisiä ja mukailevat hyvin brändimme rikaskielistä sisältöä.

Vaikka sivusto onkin suunnattu yrityksille, teksteistä jätettiin suosiolla pois ammattitermit ja teknisesti vaikeat asiat yksinkertaistettiin helposti ymmärrettäviksi. Personal work -verkkosivujen perussisällöt, asiakasviestit, blogit ja referenssit on nyt vapautettu turhasta myyntijargonista ja kirjoitettu muotoon, jota lukee vapaaehtoisestikin.

Personal work -verkkosivuilla sisältöjen määrä on suuri, joten Data-Infolle oli alusta asti selvää, että he tarvitsevat sekä sisällöntuotannossa että projektinjohdossa ulkopuolista apua.

Telia Data-Info
Telian tytäryhtiö Data-Info keskittyy vastaamaan erityisesti yritysten IT-tarpeisiin. Data-Infon mukaan hyvinvoivat ihmiset tekevät menestyvän yrityksen ja työntekijän vapaus vaikuttaa omiin työvälineisiinsä luo tyytyväisyyttä. Siksi he tarjoavatkin entistä henkilökohtaisempia laite- ja palveluratkaisuja, jotka mukautuvat joustavasti yksilön sekä liikkuvan ja muuttuvan työn tarpeisiin.

Morgan on meille luotettava ja kekseliäs kumppani, joka tuo suurta helpotusta sisällöntuotantoon. Uusien nettisivujemme blogit ja referenssit ovat nyt laadukkaita, haastateltavan näköisiä ja mukailevat hyvin brändimme rikaskielistä ääntä.

Suvi Pihkanen
Markkinointipäällikkö, Data-Info

Morganin rooli

  • Sisältömarkkinointi
  • Sisällöntuotanto
  • Projektinjohto

Yhteyshenkilö