Uusi tuotekonsepti ja verkkokauppa kasvaneelle kohderyhmälle

Kompressio- ja ergonomiatuotteita maahantuova ja jälleenmyyvä Napra-Rehab on terveyden alan ammattilaisten luottokumppani. Koska viime vuosien aikana tuotteet ovat alkaneet kiinnostaa myös kuluttajia, haluttiin uudet asiakasryhmät huomioida paremmin myös verkkokaupassa.

Napra-Rehabilla on jo entuudestaan vahva asema terveysalan ammattilaisten keskuudessa, mutta brändiä haluttiin kehittää entisestään niin, että se puhuttelee myös kuluttajia. Verkkosivuille ja -kauppaan kaivattiin nuorekkuutta, raikkautta sekä sisältöjä, jotka sitouttavat kasvanutta kohderyhmää entistä paremmin.

Morganin tiimi tarttui haasteeseen, mutta jo suunnitteluvaiheen alussa kävi ilmi, ettei verkkokaupan uudistaminen yksinään vie asiakkaan toivomaan lopputulokseen. Näin ollen koko konsepti päätettiin laittaa uusiksi. Ratkaisuna toteutimme Napra-Rehab-verkkokauppaan ilmeen uudistuksen ja sen oheen luotiin uusi tuotekonsepti kasvaneelle kuluttajien kohderyhmälle. Preston on Morganin luoma uusi kuluttajille suunnattu brändi, jolle toteutettiin projektissa oma verkkokauppa ja visuaalinen ilme.

Pelkän verkkosivu-uudistuksen sijasta projektissa hyödynnettiin Morganin palveluita koko laajuudeltaan. Digipalveluiden, konseptisuunnittelun ja palvelumuotoilun lisäksi Morganin sisällöntuottajat muokkasivat vanhan verkkosivuston sisältöjä kullekin asiakasryhmälle sopiviksi ja uudelleenkirjoittivat blogitekstejä. Uudistuksen ohessa molempiin verkkokauppoihin integroitujen varastonhallinta- ja tuotteenhakujärjestelmien toiminnot päivitettiin sujuvammiksi.

Uusi konsepti korostaa Napra-Rehabin vahvuuksia ja Preston-brändi tuo tukisukkien sekä ergonomiatuotteiden käyttötarkoituksia monipuolisemmin esille.

Napra-Rehab
Napra-Rehabilla on jo yli 20 vuoden kokemus verenkierron, lihasten ja luuston ongelmien hoidosta sekä ennaltaehkäisystä. Yritys maahantuo useita terveysalan laatumerkkejä ja jälleenmyy niitä niin kuluttajille kuin terveydenhuollon ammattilaisille.
Lue lisää: www.napra.fi

Preston
Preston on suomalainen, kuluttajille suunnattu lifestyle-brändi ja verkkokauppa, jonka tuotevalikoimasta löytyy kompressio- ja hyvinvointituotteita sekä tukivälineitä urheiluun, työhön ja matkustamiseen sekä eri elämäntilanteisiin.
Lue lisää: www.preston.fi

Yhteistyö Morganin kanssa sujui erinomaisesti, ja olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.

David Strömbäck
Napra-Rehab

Morganin rooli

  • Konseptointi
  • Verkkokauppa
  • Verkkosivusto
  • Sisällöntuotanto
  • Brändäys
  • Digimarkkinointi
  • Pakkaussuunnittelu