Varainkeruusivusto satavuotiaalle teatterille

Wasa Teater juhlii vuonna 2019 100-vuotissyntymäpäiväänsä ja osana juhlavuotta teatteritilat remontoidaan. Toteutimme teatterisäätiön käynnistämälle WT100-varainkeruukampanjalle lahjoitussivuston, jonka kautta käyttäjät voivat tukea peruskorjausta.

Stiftelsen Wasa Teaterin toiveena on saada pohjanmaalaiset teatterin ystävät mukaan juhlavuoden päätapahtumana toimivaan peruskorjaukseen, ja sen vuoksi säätiö perusti remontin ympärille varainkeruukampanjan. Kampanjan tavoitteena on kerätä 250 000 euroa lahjoituksia, joilla kustannetaan osa kokonaisuudessaan 6,8 miljoonaa euroa maksavasta saneerauksesta. Jotta korkea tavoite olisi mahdollista saavuttaa, lahjoituksen tekemisen on oltava helppoa ja lahjoituskohteen vetoava.

Morgan toteutti WT100-keräykselle lahjoitussivuston, joka toimii koko kampanjan luonnollisena keskuksena. Sivulle koottiin kaikki kampanjaan liittyvä tieto keräyksen etenemisestä lahjoitusten määrään ja lahjoittaneisiin tahoihin. Lahjoitusjärjestelmä rakennettiin luovasti WooCommerce-verkkokauppaohjelmistoa hyödyntäen.

Tavoitteena lahjoitushalun kasvattaminen

WT100-sivuston tavoitteena on tarinoiden ja muistojen avulla tuoda kävijät lähemmäksi teatteria, ja näin kasvattaa lahjoitushalua. Ennen sivuston julkaisua teatterilaisten tuottamat sisällöt käytiin vielä Morganin toimesta läpi nimenomaan myynnin ja lahjoituksien näkökulmaa painottaen.

– Olemme todella tyytyväisiä, että teimme tämän. Saimme paljon loistavia ehdotuksia niin sivun sisällölle, ulkoasulle kuin toiminnoille. Lopputulos vastaa toiveitamme, Wasa Teaterin markkinointipäällikkö Jan Fröjdö kertoo.

Stiftelsen Wasa Teater
Wasa Teater on Vaasassa toimiva ruotsinkielinen ammattiteatteri sekä yksi vanhimmista ja merkittävimmistä kulttuurilaitoksista Pohjanmaalla. Stiftelsen Wasa Teater toimii teatterin kanssa kiinteässä yhteistyössä ja säätiön päätehtävä on edistää ruotsinkielistä teatteritoimintaa Vaasassa ja Pohjanmaalla.
Teatterisäätiön käynnistämä WT100-varainkeruukampanja on osa Wasa Teaterin 100-vuotisjuhlaa ja sen päämääränä on kerätä varoja teatterin peruskorjaukseen.
Lue lisää: www.WT100.fi

Morganin kanssa työskentely on sujuvaa ja nopeaa. Kaiken kaikkiaan olemme erittäin tyytyväisiä palveluun.

Jan Fröjdö
Wasa Teater

Morganin rooli

  • Varainkeruukampanjan lahjoitussivusto
  • Sisältöjen stilisointi

Yhteyshenkilö