Referenssi
Verkkosivusto

Morgan on toteuttanut energiayhtiö VEOn uuden verkkopalvelun www.veo.fi WordPress-alustalle. Yhtiö esittäytyy sivustolla näyttävästi ja ansaitusti kovan luokan energiaosaajana ja kansainvälisenä vientiveturina.

Morgan loi VEOn sivustosta yksilöllisen ja monipuolisen. Kehitimme useita lisäosia muun muassa optimoimaan sivun käyttöä ja turvallisuutta. VEOn some-kanavien päivitykset on nyt myös automatisoitu näkymään suoraan sivustolla. Etusivu kootaan käyttäjäystävällisesti erilaisista sisältökerroksista, jotka esittelevät verkkopalvelun tärkeimmän annin ja johdattavat samalla syvemmälle yhtiön tarjontaan. Uusi sivusto toimii responsiivisesti kaikilla päätelaitteilla.

VEO on Morganin pitkäaikaisimpia asiakkaita. Olemme toimineet yhtiön strategisena ja tuotannollisena viestintäkumppanina jo vuosien ajan, ja uuden sivuston myötä yhteistyö on laajentunut nyt myös digitaalisiin julkaisuihin.

Vastajulkaistussa verkkopalvelussa esittäytyy samalla VEOn uusi visuaalinen ilme, jonka on päivittänyt mainostoimisto C2.

VEO on yksi Vaasan energiaklusterin suurimmista toimijoista. Yhtiö tarjoaa automaatio- ja sähköistysratkaisuja energian tuotantoon, siirtoon, jakeluun ja käyttöön, ja sen liikevaihdosta yli puolet tulee uusiutuvan energian ratkaisuista.

Tutustu sivustoon.

[fb_button]
Julkaistu 04.04.2016.