Haemme taitavaa ja monipuolista sisällöntuottajaa, joka on viestinnän kokenut ammattilainen. Ymmärrät liike-elämää ja osaat rakentaa asiakkaiden mainetta ja brändiä tehokkaasti kohderyhmään iskevillä sisällöillä. Olet kokenut ja erinomainen kirjoittaja, jolta syntyy helposti sekä laajoja ja vaativia yritystekstejä että vauhdikkaita ja tiiviimpiä markkinointitekstejä.

Innostut helposti eri aiheista ja aloista. Kirjoitat erinomaista suomea ja virheetöntä englantia. Myös ruotsin kielen taito on lisäbonus.

Mitä työpäiviisi kuuluu?

Morganilla työskentelet projektitiimeissä yhdessä asiakasvastaavien, graafikoiden, ohjelmoijien ja digimarkkinoijien kanssa. Työsi vaihtelee tiiviistä tiimityöstä itsenäiseen puurtamiseen. Pääset mukaan toteuttamaan mielenkiintoisia ja monipuolisia verkkopalveluita, verkkosivuja, esityksiä, some-kampanjoita ja animaatioita.

Olet jatkuvassa vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa ja pidät samalla aktiivisesti huolta asiakassuhteista. Työhösi voi kuulua myös projektipäällikön tehtäviä. Lopullinen työnkuva muokataan osaamisesi ja intressiesi mukaan.

Mitä odotamme sinulta?

Olet sekä luova että täsmällinen ja pysyt projekteissa aikatauluissa. Lisäksi sytyt hyvästä yhteistyöstä sekä asiakkaiden että työkavereiden kanssa.

Sinulla on vähintään 3 vuoden työkokemus, ja hallitset vähintään osan seuraavista:

 • B2B-yritysmaailman kieli ja viestintä
 • Viestinnän ja markkinoinnin suunnittelu sekä brändäys
 • Yleinen ymmärrys verkkopalveluista ja sisällönhallintajärjestelmistä
 • Analytiikan työkalut ja hakukonenäkyvyys
 • Sosiaalisen median mainosjärjestelmät
 • Saavutettavan sisällön tuottaminen ja yleinen saavutettavuuden ymmärtäminen
 • Yleiset toimisto-ohjelmat

Toimitathan tiedot mahdollisista asiakasreferensseistä sekä juttunäytteitä kirjoittamistasi teksteistä suomeksi ja englanniksi työhakemuksesi liitteenä.

Miksi Morgan on niiiin hyvä työpaikka?

Morganissa saat olla oma itsesi, haastaa taitojasi, kehittyä ja pitää hauskaa. Osaavien ja ihan mukiinmenevien työkavereiden lisäksi tarjoamme loistavat edut:

 • Joustavat työajat
 • Mahdollisuus etätyöskentelyyn (myös korona-ajan jälkeen)
 • Läntisen Euroopan kiiltävimmät työkalut
 • Liikunta- ja kulttuuriedun
 • Vapaa-ajan vakuutusturvan
 • Kehittymismahdollisuuksia itseäsi kiinnostavaan suuntaan
 • Reilun palkan

Päämajamme on Vaasan torin laidalla. Meillä on kaupungin kuulein konttori, sillä morganit ansaitsevat työhyvinvointiin ja työympäristökseen huippuluokan työtilat, -välineet ja -ohjelmistot.

Ole Morgan

Ilmoittaudu, jos edellä mainitut hommat luonnistuvat. Soita tai laita viestiä vaikka heti! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ota yhteyttä

rekry@morgan.fi

Aki Karlsson
Toimitusjohtaja
050-5424296

Mikä Morgan?

Morgan Digital on Suomen johtavia WordPress-toimistoja. Meillä on asiakkaita pk-yrityksistä ja artisteista vientiteollisuuden jätteihin ja kansainvälisiin mediataloihin. Morganilta taittuu koodin lisäksi myös design ja viestintä. Siksi pystymme tarjoamaan asiakkaille valmiimpia tuotteita kuin moni muu digitoimisto.

Morgan on tehnyt WordPressiä jo 15 vuotta. Olemme toteuttaneet satoja WP-pohjaisia palveluita ja olemme mukana jopa järjestelmän coren kehittämistyössä.

Sisältöjä ja viestintää olemme toteuttaneet muun muassa Pohjanmaan kauppakamarille, Telialle, EPV:lle, KWH-konsernille ja Wärtsilälle. Ehkä sinä olet mukana seuraavassa mahtiprojektissa?

#Morganspirit

Morganeita ohjaa intohimo omaan työhön. Kukin pyrkii tekemään työnsä vielä paremmin kuin edellisellä kerralla – ja koettaa kehittyä siitäkin vielä pidemmälle. Olemme aktiivisesti mukana alan yhteisöissä ja toiminnassa. Olemme mestareita johtamaan asiakasprojekteja, eli hommat hoidetaan eikä jäädä hillumaan.

Katso muut avoimet työpaikkamme