När det gäller företagskommunikation kan Morgan erbjuda hela paletten. Vi gör kommunikationsstrategier och ser också till att förverkliga dem. 

Hur står det till med kommunikationen på ditt företag? Om det är illa ställt på den fronten kan vi på Morgan hjälpa till – vi förstår både medielogik och business och kan staka ut en kurs mot en klarare kommunikation.

Vi planerar kommunikationen med utgångspunkt i företagets business, vilket betyder att kommunikationen syftar till att bygga ett gott rykte och öka synligheten.

När de traditionella mediernas roll minskar blir företagens egen kommunikation allt viktigare. Vi hjälper till att utveckla dina gamla kanaler och hitta helt nya. 

Morgans tjänster inom företagskommunikation: 

  • Företagsstrategier
  • PR och medierelationer
  • Innehållsproduktion
  • Kundtidningar
  • Innehållsmarknadsföring
  • Företagsnloggar

Vi kan också utmanande ämnen

På Morgan producerar vi både små och jättestora publikationer. Innehållet vi producerar kan vara allt från  text till bilder och videor.

Vi har lång erfarenhet av att producera innehåll också för tekniskt krävande B2B-branscher. Genom att intervjua kundernas experter kan vi skapa slagkraftigt innehåll på svenska, finska och engelska. Dessutom har vi ett brett nätverk av översättare till andra språk.

Vi känner till principerna för både tryckt innehåll och webbinenhåll. En webbsajt som tekniskt sett är av hög klass behöver också sökmotoroptimerat innehåll för att verkligen få fart under vingarna. Allt innehåll vi producerar görs därför specifikt för den kanalen där innehållet ska publiceras.

Vi producerar innehåll på många språk också för tekniskt utmanande B2B-branscher. 

 

Några plock ur våra referenser

Webbsajter

Webbsajter

Marknadsföring

Marknadsföring

Kommunikation

Kommunikation

Intresserad?