Referens
Kundtidningen Citec Attitude i digital och tryckt form: innehållsproduktion, layout, webbsida

Morgan har producerat den tryckta kundtidningen Citec Attitude för det internationella teknikkonsultbolaget Citec ända sedan 2009. Nu har vi tillsamman lyft tidningen till en ny nivå, i och med att vi utvecklat en snygg digital version av tidningen som komplement till pappersversionen: http://attitude.citec.com.

Tack vare den nya digitala tidningen har Citecs 1300 anställda lättare att fungera som varumärkesambassadörer, då de kan dela artiklar i sociala medier. Citec Attitude innehåller bland annat expertartiklar och kundintervjuer. Den digitala versionen innehåller hela den tryckta tidningens innehåll i ett webbvänligt format. När vi designat användargränssnittet har vi fäst särskild uppmärksamhet vid att artiklarna ska vara lätta att läsa på olika skärmar samt att det är lätt att navigera i tidningen. Dessutom är tidningen planerad så att den lockar läsarna att stanna länge på sidan.

Det finns många fördelar med att digitalisera en tryckprodukt. Antalet läsare begränsas inte av pappersupplagan, utan innehållet hittar nya läsare via delningar i sociala medier. Dessutom förbättras företagets synlighet i sökmotorer. Och det viktigaste av allt: innehållsmarknadsföring av hög kvalitet som distribueras i rätt kanaler bygger företaget goda rykte och är ett viktigt stöd för försäljningen.

[fb_button]
Publicerat 10.10.2016.