En av Finlands ledande WordPress-byråer

Morgan kan väl vara cyberrymdens intressantaste WordPress-byrå: Vi har gjort hundratals webbsajter, hos oss jobbar branschens tuffaste proffs, och vi kan erbjuda ett unikt tjänsteutbud.

Förutom kod är vi duktiga på design och innehåll. Koden, designen och innehållet talar alltså samma språk på våra webbsajter.

Morgan är dessutom känt för  UI/UX-design i toppklass. När vi designar gränssitt (UI) och användarupplevelser (UX) ser vi till att världen får flera välfungerande och användarvänliga webbsidor.

Teknik, design och innehåll talar samma språk på Morgans webbsidor

Morgans webbutbud

Morgan gör webbsidor och webbaserade tjänster i alla storleksklasser och prisnivåer. Här kan du bekanta dig med vår prislista.

För mindre kunder erbjuder vi det populära Easy-paketet, för större kunder skräddarsyr vi enlösning efter kundens behov. Morgan tar ansvar för hela webbsidans livscykel från koncept och planering till hosting, vidareutveckling och marknadsföring.

Hur kan vi stå till tjänst?

Vårt serverhosting är en så kallad managed hosting-tjänst som är bredare än vad vanliga webbhotell kan erbjuda. Vi tar ansvar för säkerhetsuppdateringar, programuppdateringar, säkerhetsuppdateringar och övervakar webbsidans funktionsduglighet. Tack vare vår egen servermiljö kan vi  också förverkliga olika  specialönskemål för hostingen.

Låt webben jobba

En bra webbsida är gjord så att den betjänar besökaren på rätt sätt. Vi hjälper dig utveckla din webbsajt så att den leder till mera affärer och starkare varumärke:

  • Öppna webbutik
  • Starta webbtidning
  • Samla leads
  • Göra kampanjer
  • Marknadsföra

Med hjälp av olika webbaserade lösningar kan dina kunder och andra målgrupper sköta sina ärenden över nätet. Vi kan erbjuda olika slags online-verktyg som underlättar dina processer:

  • Rekryteringsverktyg
  • E-learningtjänster
  • Räknare, konfiguratorer
  • Integrationer mellan olika system
  • Chattar och chatbotar

Det här är bara några av alternativen i cyberrymden. Vi är gärna med och utvecklar koncept och hittar lösningar just för dina behov. Morgan är webbutvecklingens MacGyver som inte ryggar tillbaka för de mest krävande önskemålen. Ring oss när du vill låta webben jobba för dig.

Intelligenta webblösningar stöder din business och skapar tillväxt

Sökmotoroptimera, hitta nya kunder

Vi programmerar och skapar innehåll som gör att sökmotorerna gillar webbsidan och hittar den. När sidan är publicerad skapar vi synlighet för den genom målmedveten och mätbar digital marknadsföring. Vi ser till att dina potentiella kunder garanterat hittar ditt innehåll med hjälp av sökmotoroptimering, reklam och sociala medier.

Vi älskar WordPress

Vi gör webbsidor med världens populäraste CMS, WordPress, som bygger på öppen källkod. WordPress fungerar idag också för mycket krävande webbplatser för stora företag. Morgans webbproffs har faktiskt varit med och utvecklat WordPress och dess kärna från första början, vilket betyder att vi har grundmurad kunskap om alla möjligheter som finns med WordPress.

För webbutiker använder vi WooCommerce, ett tillägg eller plugin till WordPress som också baserar sig på öppen källkod. WooCommerce är världens mest använda plattform för webbshoppar.

Morgans webbproffs har varit med och utvecklat WordPress

Några av våra referenser

Webbsidor

Webbsidor

Marknadsföring

Marknadsföring

Kommunikation

Kommunikation

Intresserad?