Tervetuloa töihin Susanna ja Viljami!

Tällä viikolla Morganilla aloitti kaksi uutta työntekijää

Morganin sisäisissä kokouksissa alkaa olla neukkaripöydän ympärillä tungosta – kahden uuden työntekijän myötä yrityksessä on nyt 11 ammattilaista. Uusimmat morganilaiset ovat Susanna Palmroth ja Viljami Hirvonen, jotka molemmat aloittivat tällä viikolla.

Susanna toimii sisällöntuottajana Anni Kiviniemin sijaisena, kun taas Viljami on aloittanut Morganilla Junior web-kehittäjänä.

Susanna on aiemmin työskennellyt konsulttina brändäystoimisto Contiumissa ja projektipäällikkönä muotoilutoimisto Buorressa. Lisäksi hän on työskennellyt omassa perheyrityksessä, joka on keskittynyt osakesijoittamiseen ja kansainvälisiin projekteihin.

– Olen alunperin kouluttautunut ekonomiksi, ja viime vuosina olen töiden ohella opiskellut luovaa kirjoittamista. Olen kovin innoissani uudesta työstä, jossa pystyn hyödyntämään sekä koulutustani että aiempaa työkokemustani, sanoo Susanna.

Toinen uusi morganilainen, Viljami, on nyt elämänsä ensimmäisessä vakituisessa työssä. Viljami on ollut kiinnostunut tietokoneista lapsesta saakka ja päätti siksi lähteä opiskelemaan tietojenkäsittelyä ammattikorkeakouluun. Opintojen aikana hänelle valkeni, että verkkosivujen ohjelmoiminen on hänen juttunsa.

– On palkitsevaa nähdä työnsä tulokset konkreettisina verkkosivustoina. Koodauksen lisäksi olen myös hyvin kiinnostunut verkkosivujen visuaalisesta puolesta.