Yhteystiedot

Käyntiosoite:

Morgan Vaasa: Vaasanpuistikko 14 D, 2.krs, 65100 Vaasa (sisäänkäynti Wasaborginkujalta)

Morgan Espoo: Karaportti 5, 02610 Espoo

 

Ota yhteyttä:

p. +358 50 5478940, info@morgan.fi

Yhteyshenkilöt
: Aki Karlsson (verkkoprojektit), Anna Jeanne Söderlund (julkaisut), Lars Rosenblad (konsultointi, hallinnolliset asiat)

Lars Rosenblad

Toimitusjohtaja, viestintäkonsultti
+358 50 5478940 /

Lars on kokenut ja asiantunteva mediakonkari, joka on luonut uraa mm. toimittajana, päätoimittajana ja mediatalon kehitysjohtajana. Lars tuo käytännön ratkaisuja asiakasprojekteihin laajalla yhteiskunta- ja sidosryhmätuntemuksellaan. Morgania hän luotsaa ihmisläheisesti ja tarmolla digi- ja viestintäalan kärkijoukoissa.

Aki Karlsson

Luova johtaja
+358 50 5424296 /

Aki johtaa Morganin verkkoprojekteja. Hänen näkemyksellään ajatuksen raakileista kypsyy toimivia liiketoimintakonsepteja ja digitaalisia ratkaisuja. Aki on pitkän linjan WordPress-aktiivi ja kokenut AD, joka on suunnitellut satoja näyttäviä verkkosivustoja ja käyttöliittymiä sekä toteuttanut yritysilmeitä kaikenkokoisille organisaatioille.

Anna Jeanne Söderlund

Sisältöjohtaja
+358 50 4909402 /

Annalla on pitkä toimittajatausta sekä sanomalehdistä, radiosta että tv:stä. Viestintäuralle siirryttyään hän on tuottanut lukuisia menestyksekkäitä asiakaslehtikonsepteja. Anna vastaa Morganin sisältöprojekteista, ja hyvin vastaakin, sillä entiselle uutistoimittajalle deadline on pyhä asia.

Anni Kiviniemi

Sisällöntuottaja
+358 40 5729820 /

Anni suunnittelee ja tuottaa yksittäisiä sisältöjä tai kokonaisia julkaisuja Morganin erilaisiin verkko- ja printtiprojekteihin. Annilla on monipuolinen tiedottajatausta eri organisaatioissa. Hän tuottaa siis selkäytimestä toimivat sisällöt ja tarinat, jotka rakentavat asiakasyritysten mainetta.

 

Markku Ikonen

Digimarkkinoinnin asiantuntija
+358 40 6635060 /

Markku on perehtynyt digimarkkinoinnin saloihin ja tietää, miten koodit ja sanat tulisi muotoilla hakukoneystävällisesti. Lisäksi Markku on monitaituri, jonka käsissä taipuu niin graafinen ilme, teksti kuin koodikin. Morganin projekteissa Markku toimii usein myös linkkinä asiakkaan ja tuotannon välissä.

Tuula Koto

Art Director
+358 50 352 6227 /

Tuula on kokenut ja lahjakas graafinen suunnittelija, joka luo yrityksille valovoimaisia visuaalisia ilmeitä. Tuulan kynänjälki on monipuolinen – hän taitaa sujuvasti modernin teollisuustyylin mutta tuottaa tarvittaessa myös keveää ja leikittelevää ilmettä. Oli tyyli tai julkaisu mikä tahansa, Tuula osaa nostaa visuaalisesti esiin yrityksen parhaat piirteet.

Pirkka Suksi

Tuotanto- ja projektijohtaja
+358 44 3200 374 /

Pirkka toimii Morganissa projektien tuotantojohtajana. Tällä potkunyrkkeilyn SM-miehellä on Morganissa varsin leveät hartiat: hän vastaa töiden aikatauluttamisesta, jotta projektit sujuvat aina sovitussa aikataulussa. Pirkka saa lisäksi hyödyntää pitkää myyntikokemustaan, sillä hänen tehtäviinsä kuuluu myös uusmyynti.

Toni Viemerö

Teknologiavastaava, järjestelmäylläpitäjä
+358 50 4616656 /

Tonin kiinnostus verkkosivustojen tuottamiseen virisi jo 1990-luvun alkuvuosina, mikä on vienyt hänet Suomen johtaviin mainostoimistoihin palkittujen palveluiden toteuttajaksi. Morganissa hänen aikansa jakautuu uusimpien teknologioiden löytämiseen sekä ohjelmistokehitykseen ja järjestelmien ylläpitoon.

Ville Viklund

Web-kehittäjä

Villen tehtävänä on loihtia suunnitelmista, layouteista ja toimintotoiveista helppokäyttöisiä ja virheettömästi toimivia sivustoja. Ville hallitsee modernin ohjelmistokehityksen kaikki kerrokset ja useita eri järjestelmiä WordPressistä Drupaliin.

Ilja Sillman

Web-kehittäjä

Ilja muuttaa asiakkaiden toiveet verkkopalvelujen lähdekoodiksi. Hän rakentaa asiakkaille digitaalisia palveluja kokeneen front-end-ohjelmoijan taituruudella. Iljan monipuolisuus istuu Morganin projekteihin kuin nenä päähän: koodauksen lisäksi hän suunnittelee verkkosivujen ulkoasuja sekä käyttöliittymiä.

Viljami Hirvonen

Web-kehittäjä

Tietokoneiden salat ovat viehättäneet Viljamia lapsesta saakka ja ammattikorkeakoulussa hän tajusi, että nimenomaan webbikoodaus on hänen juttunsa. Nyt hän harjaannuttaa ohjelmointitaitojaan Morganilla luodessaan graafikoiden leiskoista näyttäviä sivustoja.

Johanna Björknäs-Lundström

Art Director

Johannan käsistä syntyy graafisia ilmeitä ja niiden sovelluksia, olipa kyseessä sitten verkkoratkaisu tai painettu julkaisu. Johannan visuaalinen silmä on aina avoinna uusille trendeille, joista hän ammentaa ideoita asiakasprojekteihin. Erityisen kokenut hän on erilaisten teknisten dokumentaatioiden, kuten manuaalien, tekijänä.

Oletko se sinä?

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita uusista kyvyistä ja yhteistyökumppaneista. Ota rohkeasti yhteyttä ja esittele itsesi tai ajatuksesi.

Ota yhteyttä tai jätä soittopyyntö

Vastaamme pian