Daniel Nickel ottaa ohjat Morganin digimarkkinointi­puolesta

Morganin tiimi sai jälleen uuden jäsenen, kun digimarkkinointitaituri Daniel Nickel hyppäsi remmiin. Mukanaan Daniel tuo monikanavaista markkinointiosaamista sekä rutkasti kokemusta myynnin kasvattamisesta.

Morganin tuliterällä digimarkkinoinnin asiantuntijalla Daniel Nickelillä on hihassaan monipuolista alan kokemusta Google-mainonnasta ja hakukoneoptimoinnista sosiaalisen median markkinointiin. Urallaan hän on sekä kasvattanut verkkokauppojen myyntiä että tukenut yritysten pitkiä asiakaspolkuja. 

– Erityisen paljon on tullut tehtyä Google-mainontaa sen eri muodoissa. Vahvimmin tekeminen on kuitenkin keskittynyt hakukonemainontaan sekä verkkokauppojen tuotetiedoista mainoksia automaattisesti luoviin Googlen Shopping-kampanjoihin. Morganilla pääsen hyödyntämään tätä monikanavaista osaamista entistä enemmän, Daniel kertoo.

“Laadukkaaseen digimarkkinointiin ei ole oikotietä”

Digimarkkinoinnissa Danielia kiehtoo erityisesti tulosten mitattavuus ja asiakaspolkujen tukeminen erilaisten markkinointikanavien avulla.

– Kanavien ja budjettien jatkuva testaaminen erityisesti markkinoinnin alkuvaiheessa on ensisijaisen tärkeää voittajakombinaatioiden löytämiseksi. Juuri tähän Morganilla panostetaan – eri kanavien testaamiseen ja asiakasta parhaiten palvelevan paletin kokoamiseen. Täällä ei vain myydä myymisen ilosta kanavaa kanavan perään.

Vaikka Danielilla on takanaan jo vuosien kokemus digimarkkinoinnin saralta, painottaa hän jatkuvan oppimisen tärkeyttä. Hän opiskeleekin parhaillaan markkinointia Vaasan yliopistossa ja seuraa aktiivisesti digimarkkinointialan uusia käänteitä.

– Laadukkaaseen digimarkkinointiin ei ole oikotietä – se vaatii paljon aikaa, työtä ja motivoituneen asiantuntijan, joka on perillä alan nopeasti muuttuvista trendeistä ja työkaluista, Daniel summaa.

Vastuuta ja uuden kehittämistä

Morganilla aloitettuaan Daniel on nauttinut erityisesti saamastaan vastuusta ja luottamuksesta.

– Mielenkiintoisten asiakkuuksien hoitamisen lisäksi olen ollut mukana suunnittelemassa, millaisia digimarkkinoinnin ratkaisuja asiakkaille voitaisiin tulevaisuudessa tarjota. 

Myös hyvä työilmapiiri morganilaisten kesken saa Danielilta kiitosta. 

– Täällä on töissä huippujengi, joka haluaa aidosti tuottaa asiakkaille arvoa ja tukea heidän tavoitteitaan. Tällaisessa porukassa on ilo tehdä hommia.