Markkinointi­toimisto

Markkinoinnin keinovalikoimat ovat laajemmat kuin koskaan aikaisemmin. Miten valita parhaat digimarkkinoinnin ratkaisut uusien liidien houkuttelemiseksi ja myynnin lisäämiseksi?

Ulkoistettu markkinointi­päällikkö

Ovatko omat markkinointiresurssit tiukassa? Tunnetko, että on vaikea pysyä kärryillä digimarkkinoinnin kehityksessä? Vai tekisikö uusi ulkopuolinen näkemys ihmeitä yrityksesi markkinoinnille?

Silloin ratkaisu voi olla markkinoinnin ulkoistaminen Morganille joko kokonaan tai osittain – monien muiden yritysten tavoin. Morganilaiset auttavat sinua valitsemaan oikeat markkinointikanavat ja -toimenpiteet, jotka toteutamme puolestasi sovitussa aikataulussa.

Kuinka voimme auttaa?

Kun tilaat ulkoistetun markkinointipäällikön palvelun, käytössäsi on koko Morganin osaaminen. Voimme hoitaa esimerkiksi kaikkea tätä:

 • Viestinnän vuosikellon suunnittelu
 • Verkkosivujen päivitykset ja pienkehitys
 • Uutisten, artikkeleiden ja uutiskirjeiden tuottaminen
 • Some- ja hakukonemarkkinointi
 • Graafinen suunnittelu
Tilaa

Terävöitä B2B-markkinointiasi

B2B-yrityksen markkinointi eroaa monin tavoin B2C-yrityksen markkinoinnista. Asiakassegmentit ovat kapeampia, joten potentiaalisten asiakkaiden tavoittaminen perinteisin massamarkkinoinnin keinoin on haastavampaa.

Morganista saat kumppanin, joka ymmärtää myös teknisiä B2B-aloja syvällisesti ja osaa valita juuri sinun alallesi ja tuotteillesi sopivimmat markkinoinnin keinot. Morganilla alasi haastavatkin aiheet muotoutuvat selkeiksi markkinointiteksteiksi, kuviksi ja animaatioiksi.

Kipinöikö?

Jos markkinointinne kaipaa lisäsytykettä, suunnitellaan yhdessä teitä parhaiten palveleva paketti.

Digimarkkinointi

Digimarkkinoinnin paras puoli on sen hyvin tarkka kohdennettavuus. Mainoksia voi kohdentaa potentiaalisille asiakkaille esimerkiksi kiinnostusten, työnkuvan ja sähköpostilistojen perusteella. Lisäksi retargetoinnin eli uudelleenkohdennuksen avulla mainoksia voidaan näyttää jo sivustolla käyneille. 

Morgan analysoi yrityksesi digimarkkinointitarpeet tarkasti, valitsee sopivimmat kanavat ja huolehtii kampanjoista. Kanssamme markkinoit tehokkaasti

 • Googlen kanavissa
 • Facebookissa
 • Instagramissa
 • LinkedInissä

Sisältömarkkinointi

Kiinnostavan ja hakukoneoptimoidun sisällön avulla voit saavuttaa halutut kohderyhmät joko orgaanisen näkyvyyden avulla tai ostetun mainonnan keinoin.

Mikäli haluat löytää alasi kiinnostavimmat aiheet, luoda niistä koukuttavat jutut ja markkinoida niitä tehokkaasti, valitse kumppaniksesi Morgan.

Uutiskirjeet

Sähköpostitse lähetettävät uutiskirjeet ovat oiva tapa saavuttaa sekä nykyiset että potentiaaliset asiakkaat.

Uutiskirjeet voivat olla osa markkinoinnin automaatiota, jossa asiakkaille toimitetaan automatisoidusti juuri heille kohdennettuja viestejä sopivina ajankohtina, sopivilla sisällöillä.

Morgan suunnittelee kirjeesi alusta loppuun ja auttaa yrityksesi tarpeisiin soveltuvan teknisen järjestelmän valitsemisessa.

Hyvin suunniteltu uutiskirje

 • puhuttelee kohderyhmää kohdennetulla viestillä 
 • lisää myyntiä nykyisille asiakkaille 
 • lämmittää liidejä
Tilaa

Markkinointia kaikilla herkuilla, ole hyvä!

Morgan on monitaitoisin toimistokumppani kaikkiin viestinnän, markkinoinnin ja verkkoratkaisujen tarpeisiin. Tutustu palveluihin ja meihin, yhteistyöstä tulee takuulla sekä hauskaa että tuloksekasta!

Miten voimme olla avuksi?

Kartoittamalla tarpeenne selvitämme yhdessä, kuinka voimme auttaa yritystänne tavoitteiden saavuttamisessa.