Markkinointi­toimisto

Markkinoinnin keinovalikoimat ovat laajemmat kuin koskaan aikaisemmin. Miten valita parhaat digimarkkinoinnin ratkaisut uusien liidien houkuttelemiseksi ja myynnin lisäämiseksi?

Ulkoistettu markkinointi­päällikkö

Ovatko omat markkinointiresurssit tiukassa? Tunnetko, että on vaikea pysyä kärryillä digimarkkinoinnin kehityksessä? Vai tekisikö uusi ulkopuolinen näkemys ihmeitä yrityksesi markkinoinnille?

Silloin ratkaisu voi olla markkinoinnin ulkoistaminen Morganille. Hoidamme monien asiakkaidemme markkinointia joko kokonaan tai osittain. Käytännössä otamme siis asiakkaan markkinoinnista proaktiivisen otteen, ehdotamme sopivia toimenpiteitä ja toteutamme ne sovitussa aikataulussa.

Kuinka voimme auttaa?

Kun tilaat ulkoistetun markkinointipäällikön palvelun, käytössäsi on koko Morganin osaaminen. Voimme hoitaa esimerkiksi kaikkea tätä:

 • Viestinnän vuosikellon suunnittelu
 • Verkkosivujen päivitykset ja pienkehitys
 • Uutisten, artikkeleiden ja uutiskirjeiden tuottaminen
 • Some- ja hakukonemarkkinointi
 • Graafinen suunnittelu
Tilaa

B2B-markkinoinnin asiantuntija

B2B-yrityksen markkinointi eroaa monin tavoin B2C-yrityksen markkinoinnista. Asiakassegmentit ovat kapeampia, joten potentiaalisten asiakkaiden tavoittaminen perinteisin massamarkkinoinnin keinoin on haastavampaa.

Me ymmärrämme Morganilla teknisiä B2B-aloja syvällisesti. Pystymme siksi valitsemaan juuri sinun alallesi ja tuotteillesi sopivimmat markkinoinnin keinot. Lisäksi pystymme tuottamaan selkeää markkinointitekstiä, kuvia ja animaatioita haastavistakin teknisistä aiheista.

Kipinöikö?

Jos markkinointinne kaipaa lisäsytykettä, suunnitellaan yhdessä teitä parhaiten palveleva paketti.

Digimarkkinointi

Digimarkkinoinnin paras puoli on sen hyvin tarkka kohdennettavuus. Mainoksia voi kohdentaa potentiaalisille asiakkaille esimerkiksi kiinnostusten, työnkuvan ja sähköpostilistojen perusteella. Lisäksi retargetoinnin eli uudelleenkohdennuksen avulla mainoksia voidaan näyttää jo sivustolla käyneille. 

Tarkan tilanneanalyysin jälkeen valitsemme tarkoitukseen sopivimmat kanavat ja käynnistämme kampanjat. Meillä on käytössä seuraavat kanavat:

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
 • Google Ads -hakusanamainonta

Sisältömarkkinointi

Kiinnostavan ja hakukoneoptimoidun sisällön avulla voidaan saavuttaa halutut kohderyhmät, joko orgaanisen näkyvyyden avulla tai ostetun mainonnan keinoin. 

Autamme etsimään alasi kiinnostavimmat aiheet, kirjoitamme niistä koukuttavat jutut ja käynnistämme kampanjat. Sen jälkeen seuraamme ostetun näkyvyyden toimivuutta ja optimoimme kampanjaa jatkuvasti tehokkaammaksi.

Uutiskirjeet

Sähköpostitse lähetettävät uutiskirjeet ovat oiva tapa saavuttaa sekä nykyiset että potentiaaliset asiakkaat.

Uutiskirjeet voivat olla osa markkinoinnin automaatiota, jossa asiakkaille toimitetaan automatisoidusti juuri heille kohdennettuja viestejä sopivina ajankohtina, sopivilla sisällöillä.

Voimme suunnitella uutiskirjeet alusta loppuun, ja autamme myös tarvittaessa sopivan teknisen järjestelmän valitsemisessa

Hyvin suunniteltu uutiskirje

 • puhuttelee kohderyhmää kohdennetulla viestillä 
 • lisää myyntiä nykyisille asiakkaille 
 • lämmittää liidejä
Tilaa

Markkinointia kaikilla herkuilla, ole hyvä!

Morgan on monitaitoisin toimistokumppani kaikkiin viestinnän, markkinoinnin ja verkkoratkaisujen tarpeisiin. Tutustu palveluihin ja meihin, yhteistyöstä tulee takuulla sekä hauskaa että tuloksekasta!

Hei, ota yhteyttä!

Mari Huuhka

Myyntijohtaja +358 44 530 1562 mari.huuhka@morgan.fi
tai

Aki Karlsson

Toimitusjohtaja, Osakas +358 50 5424296 aki.karlsson@morgan.fi
tai
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.