Pitkäjänteinen markkinoinnin kumppanuus

Kun toisen osapuolen tuntee hyvin ja luottamusta löytyy, on työnteko varsin tehokasta. Suomen suurin muovikalvon valmistaja Rani Plast on luottanut Morganiin jo useiden vuosien ajan.

Tehokasta yhteistyötä

Rani Plast suosii pitkäjänteisiä ja läheisiä suhteita niin asiakkaisiin, toimittajiin kuin muihinkin yhteistyökumppaneihin. Kun osapuolet tuntevat toisensa hyvin, yhteistyö on tehokasta ja aikaa säästyy.

– Morgan on aina ajan hermolla sekä perinteisen että digitaalisen markkinoinnin suhteen. Heidän tiiminsä kanssa on helppo ja mukava työskennellä ja he ovat aina innokkaita löytämään meille parhaat ratkaisut, sanoo markkinointipäällikkö Sofia Riska Rani Plastilta.

Morgan on aina ajan hermolla sekä perinteisen että digitaalisen markkinoinnin suhteen.

Sofia Riska
Markkinointipäällikkö, Rani Plast


Kirkastettu brändi ja uudet verkkosivut

Pari vuotta sitten Rani Plast kirkasti brändiään ja visuaalista ilmettään. Morgan osallistui prosessin eri vaiheisiin, alkaen työpajoista valmiiseen brändimanuaaliin asti. Lisäksi suunnittelimme ja ohjelmoimme Rani Plastille ilmavat, uuteen brändiin sopivat verkkosivut, joissa erityistä huomiota kiinnitettiin navigointiin ja tuotteiden löydettävyyteen.


Jatkuvat pientyöt

Verkkosivusto ei tietenkään koskaan ole sataprosenttisesti valmis. Morgan seuraa aktiivisesti eri työkaluilla, miten käyttäjät toimivat Rani Plastin sivustolla ja ehdottaa sen perusteella kehitysideoita. Jatkokehityksenä sivustolle on muun muassa suunniteltu uusi kestävyysosio, muutettu etusivun kerroksia ja parannettu tuotesivuja.


Sparraava markkinointikumppanuus

Morganin ja Rani Plastin yhteistyö on hyvin tiivistä. Viikoittaisissa palavereissa käymme läpi yrityksen markkinointitarpeita, suunnittelemme tulevia töitä ja sparraamme Rani Plastin markkinointihenkilöstöä. 

Sen jälkeen käärimme hihat ja ryhdymme töihin – työn tuloksena syntyy uutiskirjeitä, animaatioita, ikoneja, kuvituksia ja paljon muuta.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Mari Huuhka

Myyntijohtaja +358 44 530 1562 mari.huuhka@morgan.fi
tai

Aki Karlsson

Toimitusjohtaja, Osakas +358 50 5424296 aki.karlsson@morgan.fi
tai
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.