Vastuullisuus

Yhdenvertaisuus on Morganin perusarvo ja työntekijöiden hyvinvointi toiminnan keskiössä. Henkilökunnan palautteen perusteella Morganin vahvuus työnantajana on joustavuus ja se, että Morganilla saa olla oma itsensä.
Sosiaalinen vastuu

Sosiaalinen vastuu

Yhdenvertaisuus on Morganin perusarvo ja työntekijöiden hyvinvointi toiminnan keskiössä. Henkilökunnan palautteen perusteella Morganin vahvuus työnantajana on joustavuus ja se, että Morganilla saa olla oma itsensä. Koska meidän mielestämme jokaisella on oikeus olla oma uniikki itsensä, olemme useampana vuonna tukeneet Pride-liikettä. Lisäksi tuemme rahallisesti lasten urheilujoukkueita.

Morgan on myös erikoistunut saavutettavien verkkosivustojen suunnitteluun ja ohjelmointiin. Saavutettavuuden ydinajatus on siinä, että jokainen käyttäjäryhmä pystyisi mahdollisista rajoitteista huolimatta käyttämään verkkopalveluja.

Näin huolehdimme henkilökunnastamme käytännössä:

Työntekijöillämme on suuri vapaus ja hyvin joustavat työajat, sekä mahdollisuus tehdä laajasti etätöitä. Tämä helpottaa etenkin perheellisten henkilöiden arkea.

Pyrimme tasa-arvoisuuteen, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että henkilöstömme sukupuolijakauma on hyvin tasainen. Olemme aktiivisesti rekrytoineet naispuolisia ohjelmoijia ja siinä myös onnistuneet. 

Meillä on matalat hierarkiat ja itseohjautuvuuden työkulttuuri. Pyrimme siihen, että tietoa jaetaan talon sisällä ja että jokainen saa kehittyä työssään omien kiinnostustensa mukaan. 

Tarjoamme työntekijöillemme perustasoa laajemmat työterveyspalvelut sekä liikunta-, kulttuuri ja hierontaedun.

Ekologinen vastuu

Morganin liikeidea on asioiden digitalisoiminen. Tämä tarkoittaa, että hiilidioksidipäästöjen vähentäminen on sisäänrakennettu palveluihimme.

Ylläpitämämme verkkosivustot pyörivät kokonaan uusiutuvalla energialla. Niiden Suomessa sijaitsevat palvelimet saavat sähkönsä puoliksi vesivoimasta ja puoliksi tuulivoimasta.

Laajan etätyön ansiosta Morganin työntekijöiden työmatkoista tulevat päästöt ovat hyvin alhaisia. Myös asiakkaisiin pidetään pitkälti etäyhteyttä. Pidemmät kotimaan työmatkat tehdään pääsääntöisesti junalla. 

Toimistolla lajitellaan jätteitä ja pidetään huonelämpötila järkevällä tasolla.

Lisäksi autamme asiakkaitamme heidän vastuullisuustyössään. Morgan on erikoistunut vastuullisuusviestintään ja toteuttanut useille asiakkaille vastuullisuusraportteja ja muita vastuullisuusviestinnän toimenpiteitä.

Ekologinen vastuu Morganilla
Taloudellinen vastuu Morganilla

Taloudellinen vastuu 

Morgan pyrkii vakaaseen ja kannattavaan kasvuun. Omistajille kannattavuus on nopeaa kasvua tärkeämpää, mikä näkyy toiminnan vakautena ja ennustettavuutena. Omistajat eivät etsi pikavoittoja, vaan pyrkimys on turvata yrityksen toiminta pitkässä juoksussa.

Vain olemalla pitkäjänteisesti kannattavia pystymme maksamaan veroja, tarjoamaan työntekijöillemme mielekkäät työpaikat ja täyttämään muut yrityksen velvoitteet. Mielestämme yrityksellä on muitakin tehtäviä kuin voittojen maksimoiminen.

Vaikka kannattavuus on meille tärkeää, teemme aika ajoin pro bono -työtä. Esimerkiksi keväällä 2022 toteutimme ukrainalaisia pakolaisia auttavan järjestön ilmeen ja verkkosivuston.  

Miten voimme olla avuksi?

Kartoittamalla tarpeenne selvitämme yhdessä, kuinka voimme auttaa yritystänne tavoitteiden saavuttamisessa.