WordPress-verkkosivut yritykselle

Miltä kuulostaisi yksi Suomen johtavista WordPress-toimistoista verkkosivustosi toteuttajana? Morgan räätälöi yrityksellesi uniikit verkkosivut rakkaudesta lajiin.

Satojen verkkosivujen kokemuksella

Onko nykyinen verkkosivustosi ajan tasalla – teknisesti, ulkoasultaan ja sisällöllisesti? Tuoko sivusto tarpeeksi liidejä? Löytävätkö kävijät hakemansa helposti? Näiden asioiden pohtimisessa auttaa laatimamme sivustouudistuksen muistilista.

Huipputason käyttöliittymäsuunnittelu takaa toimivat ja käyttäjäystävälliset verkkosivut. Teknisen toteutuksen lisäksi saat saman katon alta myös visuaalisen suunnittelun ja sisällöt.

Rakkaudesta WordPressiin

Rakennamme verkkosivusi maailman suosituimmalla verkkosivumoottorilla, WordPressillä. Avoimen lähdekoodin järjestelmänä WordPress taipuu osaavissa käsissä vaativiinkin tarpeisiin.

Morganin asiantuntijat ovat mukana WordPressin kehittämistyössä – voit siis huoletta luottaa osaamiseemme.

Palvele asiakastasi verkossa

Verkkolehti

Intohimoinen suhtautuminen lehtiin ja verkkomedioihin erottaa meidät muista digitoimistoista ja mainostoimistoista. Monilla morganilaisilla on pitkä mediatausta journalistina tai web-kehittäjänä – asiakkaanamme pääset rakentamaan juuri sinun budjettiisi sopivan verkkolehden kokeneiden ammattilaisten kanssa. Samalla liityt muun muassa Sanoma-konsernin lailla tyytyväisten asiakkaidemme kasvavaan joukkoon.

Lue lisää

Verkkokauppa

Myy tuotteitasi ajasta ja paikasta riippumatta! Toteutamme tarpeisiisi istuvan verkkokaupan WooCommercella, joka tunnetaan paitsi WordPressin lisäosana myös maailman käytetyimpänä verkkokauppa-alustana.

 

Lue lisää

Verkkovuosikertomus

Luo yrityksesi menestykselle ja kehitysaskelille oma kanava.  Verkkovuosikertomus esittelee näyttävästi ja modernisti yrityksesi avainluvut. Tämä julkaisu ei jää pölyttymään kaapin pohjalle, vaan on hakukoneiden löydettävissä vielä vuosienkin päästä.

Lue lisää

Ei valmisteemoille – räätälöidyt verkkosivut palvelevat ja kestävät paremmin

Meiltä et saa valmisteemalla höystettyjä verkkosivuja, vaan uniikin, juuri sinun yritystäsi varten ohjelmoidun sivuston. Valmisteemaan ei ole tyytyminen, sillä

  • Niiden tietoturvasta ei ole takeita
  • Niitä on vaikeampi räätälöidä ja jatkokehittää
  • Niiden elinkaari on lyhyt, eli halpa hinta voi pitkässä juoksussa osoittautua kalliiksi

Lue lisää WordPress-verkkosivujen hinnasta

Verkkosivut ovat tärkein viestintäkanavasi

Hyvin suunniteltu sivusto ja verkkoratkaisut tukevat liiketoimintaa.

Siirrä toimintoja verkkoon

Erilaisten verkkoratkaisujen avulla loppuasiakkaat ja henkilöstö voivat itse asioida verkossa yrityksesi kanssa. Erilaisilla online-työkaluilla yrityksen omat prosessit voivat tehostua huomattavasti:

  • Rekrytointityökalut
  • E-Learning-palvelut
  • Laskurit ja konfiguraattorit
  • Järjestelmien väliset integraatiot
  • Chatit ja chatbotit
Kysy lisää

Verkkosivuston ylläpito

Meiltä saat verkkosivutoteutuksen lisäksi rautaisen ylläpidon. Morganin hosting-ympäristössä voimme toteuttaa yksilölliset toiveesi myös verkkosivujen valmistumisen jälkeen.

Ylläpitomme on niin sanottua managed hosting -tasoa: pidämme sivustosi tietoturvan ja varmuuskopiot ajan tasalla sekä huolehdimme WordPressin ja lisäosien päivityksistä. Voit siis luottaa siihen, että verkkosivustosi suojauksesta pidetään jatkuvasti huolta.

Näin ylläpidämme WordPress-sivustoja

Saavutettavuus on esteettömyyttä

Saavutettavuus on verkossa mitä esteettömyys on fyysisessä maailmassa: kaikkien ihmisten pitäisi pystyä käyttämään palveluita. Julkisille toimijoille saavutettavuus on pakollista, yrityksille se on hyvää asiakaspalvelua.

Mikäli haluat ruudunlukijoiden ja muiden apuvälineiden ymmärtävän verkkosivujasi, on Morgan oikea kumppani sinulle. Tarvitset sitten A- tai tiukemman AA-tason saavutettavuuskriteerien mukaiset sivut, toteutamme ne useiden projektien tuomalla osaamisella.

Lue lisää verkkosivuston saavutettavuudesta

Saisiko olla myös viestintää ja markkinointia?

Koodin lisäksi käsissämme muotoutuvat myös design ja sisällöt. Jos siis tarvitset hakukoneoptimoituja tekstejä tai visuaalista suunnittelua eri kanaviin, olemme valmiita auttamaan. Kohderyhmät haemme sivuillesi tarkalla ja tehokkaalla digimarkkinoinnilla. Tutustu palveluihimme:

Miten voimme olla avuksi?

Kartoittamalla tarpeenne selvitämme yhdessä, kuinka voimme auttaa yritystänne tavoitteiden saavuttamisessa.