WordPress-verkkosivut yritykselle

Morgan on yksi Suomen johtavista WordPress-toimistoista. Teemme räätälöityjä verkkosivuja ja erilaisia verkkoratkaisuja rakkaudesta lajiin.

Satojen verkkosivujen kokemuksella

Onko nykyinen verkkosivustosi ajan tasalla – teknisesti, ulkoasultaan ja sisällöllisesti? Tuoko sivusto tarpeeksi liidejä? Löytävätkö kävijät hakemansa helposti? Näiden asioiden pohtimisessa auttaa laatimamme sivustouudistuksen muistilista.

Huipputason käyttöliittymäsuunnittelu takaa toimivat ja käyttäjäystävälliset verkkosivut. Teknisen toteutuksen lisäksi tarjoamme myös visuaalista suunnittelua ja sisältöjä.

Rakkaudesta WordPressiin

Rakennamme verkkosivut maailman suosituimmalla julkaisujärjestelmällä, WordPressillä. WordPress on avoimen lähdekoodin järjestelmä, joka taipuu vaativienkin yrityssivustojen tarpeisiin. 

Morganin WordPress-osaaminen on syvällistä, sillä omat asiantuntijamme ovat itse mukana järjestelmän kehittämistyössä.

Palvele asiakastasi verkossa

Verkkolehti

Intohimoinen suhtautuminen lehtiin ja verkkomedioihin erottaa meidät muista digitoimistoista ja mainostoimistoista. Monilla morganilaisilla on pitkä mediatausta journalistina tai web-kehittäjänä. Asiakkainamme on suuriakin mediataloja kuten Sanoma-konserni. Teemme verkkolehtiä kaikissa hintaluokissa.

Lue lisää

Verkkokauppa

Myy tuotteitasi ajasta ja paikasta riippumatta! Verkkokaupat toteutamme WooCommercella, joka on WordPressin lisäosa ja tällä hetkellä maailman käytetyin verkkokauppa-alusta.

 

Lue lisää

Verkkovuosikertomus

Luo yrityksesi menestykselle ja kehitysaskelille oma kanava.  Verkkovuosikertomus esittelee näyttävästi ja modernisti yrityksesi avainluvut. Tämä julkaisu ei jää pölyttymään kaapin pohjalle, vaan on hakukoneiden löydettävissä vielä vuosienkin päästä.

Lue lisää

Ei valmisteemoille – räätälöidyt verkkosivut palvelevat ja kestävät paremmin

Olemme tehneet Morganissa periaatepäätöksen: emme käytä niin sanottuja valmisteemoja, vaan ohjelmoimme verkkosivustomme alusta loppuun itse. Tärkeimmät syyt, miksi emme välitä valmisteemoista ovat:

  • Niiden tietoturvasta ei ole takeita
  • Niitä on vaikeampi räätälöidä ja jatkokehittää
  • Niiden elinkaari on lyhyt, eli halpa hinta voi pitkässä juoksussa osoittautua kalliiksi

Lue lisää WordPress-verkkosivujen hinnasta

Verkkosivut ovat tärkein viestintäkanavasi

Hyvin suunniteltu sivusto ja verkkoratkaisut tukevat liiketoimintaa.

Siirrä toimintoja verkkoon

Erilaisten verkkoratkaisujen avulla loppuasiakkaat ja henkilöstö voivat itse asioida verkossa yrityksesi kanssa. Erilaisilla online-työkaluilla yrityksen omat prosessit voivat tehostua huomattavasti:

  • Rekrytointityökalut
  • E-Learning-palvelut
  • Laskurit ja konfiguraattorit
  • Järjestelmien väliset integraatiot
  • Chatit ja chatbotit
Kysy lisää

Verkkosivuston ylläpito

Tarjoamme toteuttamillemme verkkosivuille rautaista ylläpitoa. Omassa hosting-ympäristössämme pystymme myös toteuttamaan yksilöllisiä toiveita. Ylläpitomme on niin sanottua managed hosting -tasoa: siihen sisältyvät sekä tietoturvapäivitykset, WordPressin ja lisäosien päivitykset että varmuuskopiointi.

Näin ylläpidämme WordPress-sivustomme

Saavutettavuus on esteettömyyttä

Saavutettavuus on verkossa mitä esteettömyys on fyysisessä maailmassa: kaikkien ihmisten pitäisi pystyä käyttämään palveluita. Julkisille toimijoille saavutettavuus on pakollista, yrityksille se on hyvää asiakaspalvelua.

Olemme toteuttaneet useita sivustoja tiukemman AA-tason mukaisesti, jolloin ruudunlukijat ja muut apuvälineet ymmärtävät verkkosivuja vaivattomasti. Lisäksi teemme aina myös perussivustot A-tason saavutettavuuskriteerien mukaisesti.

Lue lisää verkkosivuston saavutettavuudesta

Saisiko olla myös viestintää ja markkinointia?

Koodin lisäksi käsissämme muotoutuvat myös design ja sisällöt. Jos siis tarvitset hakukoneoptimoituja tekstejä tai visuaalista suunnittelua eri kanaviin, olemme valmiita auttamaan. Kohderyhmät haemme sivuillesi tarkalla ja tehokkaalla digimarkkinoinnilla. Tutustu palveluihimme:

Hei, ota yhteyttä!

Mari Huuhka

Myyntijohtaja +358 44 530 1562 mari.huuhka@morgan.fi
tai

Aki Karlsson

Toimitusjohtaja, Osakas +358 50 5424296 aki.karlsson@morgan.fi
tai
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.