Ilmavan raikas verkkosivusto LUMENE Groupille

Kosmetiikkayhtiö LUMENE kääntyi Morganin puoleen, kun konsernille haluttiin perustaa omat verkkosivut. Yhteistyössä loihdittiin saumattoman käyttökokemuksen tarjoava ja informatiivinen sivusto, joka ihastuttaa hillityillä väreillään sekä visuaalisilla elementeillään.

Koko konsernin sivusto

Suurin suomalainen kosmetiikkakonserni LUMENE Group tunnetaan kansainvälisesti LUMENE– ja CUTRIN-tuotteistaan, joita se on jo pitkään myynyt brändien omissa verkkokaupoissa. Vuonna 2023 konserni päätti perustaa verkkokauppojen rinnalle uuden sivuston, jonka ensisijainen tarkoitus olisi esitellä koko konserni sekä sen toimintaa eri sidosryhmille. 

Yhteistyökumppaniksi projektiin valikoitui Morgan, jolla oli kaikki tarvittava osaaminen halutunlaisen verkkosivuston rakentamiseen. Morganin tehtävänä oli vastata paitsi sivuston graafisesta suunnittelusta, myös teknisestä toteutuksesta.

Yhteistyö on ollut kaikin puolin sujuvaa ja mutkatonta – näin asiakkaan näkökulmasta. Yllätyin siitä, kuinka nopeasti pääsimme konkretian tasolle ja edistämään varsinaisia sisältöjä omalla tahollamme. Nopea ja täsmällinen tuki on ollut arvokasta.

Jasmine Jussila
Head of Corporate Communications
LUMENE


Pelkistettyä mutta näyttävää

Suunnitteluprosessissa annettiin runsaasti painoarvoa sivuston visuaaliselle ilmeelle. Ulkoasussa tuli olla LUMENE-henkeä: siitä haluttiin raikas, tyylikäs ja ilmava.

Näiden lähtökohtien viitoittamana syntyi sivusto, joka hyödyntää useita erilaisia sisältöelementtejä mielenkiintoisen kokonaisuuden luomiseksi. Ulkoasusta tehtiin pelkistetty, mutta silti näyttävä suurine kuvineen, epäsymmetrisine asetteluineen sekä liikkuvine efekteineen, jotka elävöittävät sivustoa.


Käyttäjäystävällinen kokonaisuus

Koska sivuston haluttiin kertovan LUMENE Groupin toiminnasta – kuten innovaatioista ja ilmastotoimista – monipuolisesti mutta selkeästi, jäsenneltiin sisältörakennetta yhteistyössä suunnitteluprosessin aikana. 

Johdonmukaisen rakenteen sekä navigointiominaisuuksien ansiosta sivustolta voi helposti löytää etsimänsä. Käyttäjäystävällisyys olikin yksi projektin tärkeimmistä tavoitteista. Lisäksi sivusto on helppokäyttöinen ylläpidonkin näkökulmasta.

Johdonmukaisen rakenteen sekä navigointiominaisuuksien ansiosta käyttäjä voi helposti löytää etsimänsä.


Toimiva mobiiliversio

Verkkosivuston mobiiliversion toimivuuteen kiinnitettiin myös erityistä huomiota, sillä sivuston haluttiin toimivan saumattomasti sekä näyttävän hyvältä kaikenlaisilla laitteilla. Mobiilinäkymää käytiinkin tarkoin läpi, ja useille sivuston elementeille koodattiin oma mobiiliversio niin visuaalisuuden kuin käyttömukavuudenkin säilyttämiseksi.


Miten voimme olla avuksi?

Kartoittamalla tarpeenne selvitämme yhdessä, kuinka voimme auttaa yritystänne tavoitteiden saavuttamisessa.