Vahva viestintä­toimisto

Viestintä on menestyvän yrityksen elinehto. Kanavien määrä on räjähtänyt, mikä asettaa viestinnän suunnittelulle ja sisällöntuotannolle entistä korkeammat vaatimukset. Kun viserrät viestisi oikeassa paikassa oikeaan aikaan, hallitset itse julkisuuskuvaasi ja rakennat mainettasi.

Kohdenna viestintäsi oikein

Hyvän viestinnän salaisuus on kohderyhmän ymmärtäminen. Viestintä mukautetaan aina kohderyhmän tarpeisiin ja kanavaan sopivaksi, oli kyse sitten uutisesta, some-postauksesta tai vuosikertomuksesta.

Viestinnän tavoitteena on vaikuttaa kohderyhmän ajatteluun tai toimintaan. Kun vuorovaikutus syntyy, viestintä on onnistunut. 

Viestintä­palvelumme

  • Viestintästrategiat
  • Sisällöntuotanto
  • Asiakaslehdet
  • Sisältömarkkinointi
  • PR ja mediasuhteet
  • Yritysblogit
  • Kaikki palvelut suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

Kysy lisää

Tarvitsetko tehokkaita sisältöjä?

Jotkut antavat pikkulintujen laulaa – toiset kertovat itse, miten asiat ovat.

Viestintä­toimisto kumppanina

Viestintätoimistona Morgan auttaa asiakkaita viestinnän kaikissa vaiheissa – viestintästrategian luomisesta aina viestinnän toteuttamiseen ja viestien julkaisuun halutussa kanavassa. Monet asiakkaamme ulkoistavat suuren osan viestinnästään ja markkinoinnistaan meille, mikä vapauttaa resursseja omaan liiketoimintaan. Kun opimme tuntemaan asiakkaan toimialan, on sisällöntuotanto tehokasta ja tuloksekasta.

Vaativan B2B-viestinnän osaaja

Onko alasi tekninen, monitahoinen tai muuten vaikeasti viestittävä? Ei hätää, meillä on pitkä kokemus sisällöntuotannosta myös vaativilla ja teknisillä B2B-aloilla. Haastattelemalla yrityksesi asiantuntijoita pystymme tuottamaan selkeää ja iskevää sisältöä käytännössä mistä tahansa aiheesta.

Suomi + ruotsi + englanti

Morgan on kaksikielinen viestintätoimisto, jossa sisältöä tehdään vaivattomasti molemmilla kotimaisilla. Tai pikemminkin olemme kolmikielinen viestintätoimisto, koska tuotamme paljon sisältöä myös suoraan englanniksi. Käännämme myös talon sisällä sujuvasti suomen, ruotsin ja englannin välillä. Huolehdimme siitä, että käännökset ovat priimaa tavaraa, eivätkä kuulosta töksähtelevän käännetyiltä. Meillä on lisäksi kattavat kääntäjäverkostot myös muille kielille. 

Saisiko olla myös visuaalisuutta ja verkkoratkaisuja?

Tarjoamme viestintäpalvelujen lisäksi näyttävät visuaaliset toteutukset kanavaan kuin kanavaan. Tutustu kaikkiin palveluihimme.

Hei, ota yhteyttä!

Mari Huuhka

Myyntijohtaja +358 44 530 1562 mari.huuhka@morgan.fi
tai

Aki Karlsson

Toimitusjohtaja, Osakas +358 50 5424296 aki.karlsson@morgan.fi
tai
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.