Monipuolisempi mainostoimisto

Hyvällä designilla ja visuaalisella suunnittelulla tehdään sekä ihmeitä että kauppaa. Tästä syystä design on Morganille pyhä asia. Meiltä saat saman katon alta kaikki tarvitsemasi mainostoimistopalvelut.

Käännä katseet ja täytä tila

Näkemyksellinen ja luova suunnittelu nostaa brändisi arvoa. Morganin tärkeä nyrkki ja asiakkaan paras kaveri on vahva visuaalisen suunnittelun tiimimme, jolta virtaa luovia ideoita ja joka myös työstää niistä oikeita tuloksia.

Palveluidemme yksi tehtävä on saada yrityksesi näyttäytymään yhtenäisenä kaikissa sen kanavissa. Toinen on saada brändisi lähettämään maailmalle niitä viestejä, arvoja ja mielikuvia, joiden voimalla liiketoimintasi sydän pumppaa.

Meistä design on onnistunutta, kun se on sekä upeaa että käyttäjäystävällistä.

Brändistrategia

Miltä yrityksesi näyttää, tuntuu, tuoksuu ja kuulostaa haluamillasi markkinoilla – tämä määritellään brändistrategiassa. Kaikki lähtee asiakkaan syväkuuntelusta, työpajasta, jossa puidaan yrityksen ja markkinan tilanne, käydään läpi brändin kaikki sävyt ja kaivetaan esiin se tärkein ydin.

Esittelyssä

Johanna Lundström, AD ja UI-suunnittelija

Logo ja ilme suunnitellaan aina kestämään aikaa ja toimimaan eri sovelluksissa. Yrityksen hengen ja markkinan trendien tulee näkyä niissä ajattomasti ja persoonallisesti.

Markkinointi­materiaalit

Kun esittelet ja markkinoit yritystäsi, ilmeen täytyy aina olla viimeistelty ja kuvastaa brändisi korkeaa laatumielikuvaa. On kyseessä sitten messuosasto, bannerimainos, työpaikkailmoitus, some-mainos, esite, pakkaus tai asiakaslehti, autamme sinua tekemään siitä upean ja toimivan.

Markkinointimateriaalin tulee olla viimeisteltyä ja kuvastaa korkeaa laatumielikuvaa.

Luovin orava löytää herkuimmat kävyt

Käännä katseet, näy kauas ja aiheuta toimintaa. Luovilla ideoilla ja luotettavalla kumppanilla päihität kilpailevat kurret!

Kuvitukset

Hyvät kuvitukset kertovat usein enemmän kuin tuhat sanaa. Rikastat niillä yrityksesi markkinointia ja viestintää sekä visuaalisesti että informatiivisesti. Kuvituksilla on myös mahdollista selkeyttää ja hyvällä tavalla yksinkertaistaa monitahoisiakin aiheita.

Kuvitukset voivat olla infograafeja tai prosessikuvauksia esimerkiksi yritysesityksessä tai vaikka visuaalisempia palvelu- tai strategiakuvia verkkosivuilla tai julkaisuissa. Aina jotain aihetta tai tuotetta ei ole mahdollista esitellä valokuvalla, tällöin kuvitus on täydellinen ratkaisu.

Morganin luomilla kuvituksilla esittelet viestiäsi oivaltavasti – samalla hyödyntäen tyylikkäästi yrityksesi visuaalista ilmettä. Kerro meille tarpeesi, viestitään siitä kuvalla.

 

Miksi kuvittaa oma viesti?

  • Kuvitus täydentää ja tukee muuta viestintää aiheesta
  • Kuvituksella haastavasta aiheesta tulee helpommin ymmärrettävä ja lähestyttävä
  • Kuvitus tuo visuaalisuutta, iloa silmälle, muun sisällön keskelle

Animaatiot ja selitysvideot

Kuvitukset voi herättää eloon animoimalla ne. Oivaltavasti tehty animaatio pysäyttää, herättää ja kiinnostaa. Siksi animaatiolla pystytään nappaamaan tehokkaasti kiinni katseesta kovassakin tietotulvan aallokossa. Haastava ja monitahoinen asia voidaan viestiä animaatiolla helppotajuisesti. Se on erinomainen väline muutosviestintään, hr-viestintään ja kuvaamaan prosesseja ja suuria monivaiheisia kokonaisuuksia.

Markkinointia kaikilla herkuilla, ole hyvä!

Morgan on monipuolisin toimistokumppani kaikkiin viestinnän, markkinoinnin ja verkkoratkaisujen tarpeisiin. Kohderyhmät haemme sivuillesi tarkalla ja tehokkaalla digimarkkinoinnilla. Tutustu palveluihin ja meihin, yhteistyöstä tulee takuulla sekä hauskaa että tuloksekasta!

Miten voimme olla avuksi?

Kartoittamalla tarpeenne selvitämme yhdessä, kuinka voimme auttaa yritystänne tavoitteiden saavuttamisessa.