En mångsidigare reklambyrå

Snygg grafisk design kan göra underverk, men framför allt skapar den affärer. Vi erbjuder alla reklambyråtjänster du behöver i samma paket.

Design höjer värdet på ditt varumärke

Kreativ och insiktsfull grafisk design höjer värdet på ditt brand, och här är Morgans starka AD-team en ovärderlig resurs. Vi skapar kreativa idéer och omsätter idéerna i praktiken i form av snygga produkter och tjänster.

Ett fungerande varumärke skapar en enhetlig  bild av ditt företag i alla kanaler. Målet är att konsekvent kommunicera ut de budskap, värderingar och visioner som är grunden för din verksamhet.

Lyckad design är både visuellt tilltalande och användarvänlig.

Varumärkesstrategi

Hur ska företaget se ut, hur ska det låta och kännas – det definierar vi tillsammans i varumärkesstrategin. Vi startar strategiarbetet med en workshop där vi går på djupet för att förstå din verksamhet och dina mål. Vi analyserar alla nyanser av varumärket och hjälper dig hitta den innersta kärnan i brandet.

Läs mer

Visuell identitet och logotyp

Logotypen och den visuella identiteten skapar bilden och känslan av ditt företag utåt. Vi designar den så att den berättar om företagets styrkor. Färg, form, stil och typografi – ingenting får lämnas åt slumpen. 

Varför anlita Morgan för att designa logo och visuell identitet?

  • Vi skapar hållbara visuella identiteter med lång livslängd
  • Vi känner till de senaste designtrenderna 
  • Vi känner till de tekniska kraven på grafiska tillämpningar
Beställ

Vi presenterar

Johanna Lundström, AD, UI-designer och projektchef

Jag designar logotyper och visuella identiteter så att de fungerar både digitalt och i tryck, och så att de håller för tidens tand. Den visuella identiteten ska avspegla företagets själ.

Marknadsförings­material

När du marknadsför och presenterar ditt företag är det i regel viktigt att förmedla en bild av hög kvalitet. Allt marknadsföringsmaterial ska vara genomtänkt och följa varumärkets grafiska profil. Morgans AD-team hjälper dig med allt du behöver och ser till att materialet är enhetligt, oberoende om det gäller mässmontrar, annonser, broschyrer, förpackningar eller reklam i sociala medier.

Varför beställa reklam och marknadsförings­material från Morgan?

  • Vi har erfarenhet av att producera högklassiga trycksaker
  • Vi förstår läsar- och publikbeteende och kan svara mot behoven
  • Vi har toppkompetens för både digitala och tryckta kanaler och kan anpassa er visuella identitet till alla kanaler
Beställ

Den kreativaste ekorren hittar de läckraste kottarna

Med kreativa idéer och en pålitlig samarbetspartner blir de godaste kottarna dina!

Illustrationer

Välgjorda illustrationer berättar ofta mera än tusen ord och tillför helt nya dimensioner till kommunikationen. Framför allt är det i en illustration möjligt att kort och koncist förklara ett komplext ämne. 

Illustrationer kan till exempel vara infografik eller processbeskrivnigar, en strategibild eller visualiserad tjänstepresentation. Många ämnen går inte att fotografera och då är en illustration en perfekt lösning.

Morgan kan göra många olika typer av illustrationer, och vi utgår alltid från kundens egen grafiska profil. Berätta vad du vill säga så säger vi det i en bild.

Varför illustrera sitt budskap?

  • Illustrationen kompletterar och stöder texten
  • Komplexa ämnen blir begripligare 
  • Illustrationen är visuellt tilltalande ögongodis i en textmassa
Vill du veta mer?

Animation och förklaringsvideo

När det gäller att fånga folks intresse är en animation ofta överlägsen. En animation ett utmärkt redskap för få uppmärksamhet i ett stort informationsflöde. En animation kan dessutom ännu bättre än en statisk illustration förklara komplexa ämnen. Animationer är användbara redskap också för andra ändamål än marknadsföring, till exempel inom försäljning, HR, intern kommunikation och utbildning.

 

Marknadsföring med alla kryddor, varsågod!

Morgan är den bredaste möjliga samarbetspartnern, med alla lösningar du behöver för kommunikation, marknadsföring och webb. Bekanta dig med oss och våra tjänster, vi kan lova att samarbetet blir både roligt och resultatrikt.

Hur kan vi vara till hjälp?

Genom att börja med en kartläggning av era behov tar vi tillsammans reda på hur vi kan hjälpa ditt företag att nå era mål.