Marknadsföringsbyrå

I dag finns det fler marknadsföringskanaler och -metoder än någonsin tidigare. Hur ska man välja rätt lösningar för digital marknadsföring så att de genererar nya leads och ökar försäljningen?

Utlokaliserad marknadsföringschef

Har du ont om resurser för marknadsföring? Känns det som om du har fallit av vagnen när det gäller att digital marknadsföring?

Då kan lösningen vara att utlokalisera marknadsföringen till Morgan. Vi ansvarar helt eller delvis för marknadsföringen för flera kunder. I praktiken betyder det att vi tar ett proaktivt grepp, föreslår lämpliga lösningar och genomför dem inom överenskommen tidtabell.

Hur kan vi hjälpa till?

 • Årsklocka för marknadsföringen
 • Uppdatering och vidareutveckling av webbsajten
 • Nyheter, artiklar och nyhetsbrev
 • SEO, SEM och sociala medier
 • Grafisk design
Vill du veta mer?

Expert på B2B-marknadsföring

B2B-marknadsföring skiljer sig på många sätt från B2C-markandsföring. Kundsegmenten är smalare och det kan vara svårt att hitta potentiella kunder med traditionell reklam.

På Morgan förstår vi B2B och har insikter i väldigt specifika tekniska branscher. Därför kan vi välja de bästa lösningarna och kanalerna för just dina behov. Dessutom är vi bra på att beskriva och illustrera utmanande tekniska ämnen.

Blixtrar det till?

Om din marknadsföring behöver en nytändning kan vi tillsammans planera det optimala paketet för dig.

Digital marknadsföring

Det bästa med digital marknadsföring är att den mycket exakt kan riktas till de målgrupper du vill nå. Annonserna kan riktas på basis av intressen, arbetsuppgift eller e-postlistor, och dessutom kan man med så kallad retargeting visa annonser för dem som redan besökt webbsidan.

När vi analyserat dina behov väljer vi de lämpligaste kanalerna och startar kampanjen. Vi använder oss av följande kanaler:

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
 • Google Ads -sökordsreklam

Innehållsmarknadsföring

Med hjälp av intressant och sökmotoroptimerat innehåll når du dina målgrupper genom organisk synlighet eller genom köpt reklam.

Vi hjälper dig att hitta ämnen som intresserar dem du vill nå, vi skriver lockande, intressanta artiklar och startar kampanjen. Efter det följer vi med hur den köpta synligheten fungerar och optimerar kampanjen för bästa möjliga resultat.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev per e-post är en effektiv lösning för att nå både nuvarande och potentiella kunder. 

Nyhetsbrev kan vara en del av automatiserad marknadsföring som gör att kunderna automatiskt får riktade meddelanden med rätt innehåll vid rätt tidpunkt.

Vi kan planera och designa dina nyhetsbrev och vid behov kan vi hjälpa till att välja rätt tekniskt system för utskicken.

Ett välplanerat nyhetsbrev

 • talar till målgruppen med riktade budskap
 • ökar försäljningen till existerande kunder
 • värmer upp dina leads
Beställ

Marknadsföring med alla kryddor, varsågod!

Morgan är den bredaste möjliga samarbetspartnern, med alla lösningar du behöver för kommunikation, marknadsföring och webb. Bekanta dig med oss och våra tjänster, vi kan lova att samarbetet blir både roligt och resultatrikt.

Hej, hör av dig!

Mari Huuhka

Försäljningschef +358 44 530 1562 mari.huuhka@morgan.fi
eller

Aki Karlsson

Vd, Partner +358 50 5424296 aki.karlsson@morgan.fi
eller
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.