Kontakt

Besöksadress:

Morgan Vasa: Vasaesplanaden 14 D, 2.vån, 65100 Vasa (ingång från Wasaborggränden)
Morgan Esbo: Karaportti 5, 02610 Esbo

 

Kontakta oss:

+358 50 5478940, info@morgan.fi
Kontaktpersoner: Aki Karlsson (webbprojekt), Anna Jeanne Söderlund (publikationer), Lars Rosenblad (administration)

Lars Rosenblad

VD, kommunikationskonsult
+358 50 5478940 /

Lars är en verklig medieveteran, som gjort karriär som journalist, chefredaktör och utvecklingschef i mediebranschen. Hans breda samhällserfarenhet kommer till nytta i olika kundprojekt, och under hans ledning går Morgan i täten för branschens utveckling.

Aki Karlsson

Kreativ direktör
+358 50 5424296 /

Aki leder Morgans webbprojekt. Med hans långa erfarenhet och visioner blir flummiga idéer till fungerande affärskoncept och digitala lösningar. Aki är en WordPress-veteran och en erfaren AD, som har planerat hundratals webbsidor, gränssnitt och visuella identiteter.

Anna Jeanne Söderlund

Innehållschef
+358 50 4909402 /

Anna har lång erfarenhet som redaktör på både tidningar, radio och tv. Efter att hon flyttade över till byråsidan har hon lett flera framgångsrika kundtidningskoncept. För en före detta nyhetsjournalist är deadline ett heligt begrepp och därför har Anna inga problem med att hålla tidtabellen för Morgans innehållsprojekt.

Anni Kiviniemi

Innehållsproducent
+358 40 5729820 /

Anni planerar och producerar enskilda artiklar eller större helheter för Morgans olika webbprojekt och tryckta produkter. Hon har en bred erfarenhet som informatör i olika organisationer och kan skapa inspirerande innehåll och berättelser, som bygger ett gott rykte åt kunderna.

Markku Ikonen

Expert på digital marknadsföring
+358 40 6635060 /

Markku är insatt i digital marknadsföring och vet hur man formulerar kod och text så att den gillas av sökmotorerna. Dessutom kan han mycket annat – han både skriver, kodar och gör grafisk design. I Morgans projekt fungerar Markku ofta som en länk mellan kunderna och produktionen.

Tuula Koto

Art Director
+358 50 352 6227 /

Tuula är en erfaren och begåvad grafisk planerare, som skapar lyskraftiga visuella identiteter åt företag. I sitt uttryck är hon mångsidig – hon behärskar en tuff industriell still, men kan vid behov också vara lekfull. Oberoende av stil eller publikation kan Tuula konsten att visuellt lyfta fram det bästa hos varje företag.

 

Pirkka Suksi

Produktions- och projektledare
+358 44 3200 374 /

Pirka leder produktionen på Morgan genom att se till att projekten blir färdiga inom utsatt tid. Förutom att Pirkka är flerfaldig finsk mästare i kickboxing har han också lång erfarenhet av försäljning, och därför faller det sig naturligt att han på Morgan ansvarar för nyförsäljningen.

Toni Viemerö

Teknologiansvarig, systemadministratör
+358 50 4616656 /

Toni intresserade sig för nätet redan i början av 1990-talet, vilket senare förde honom till Finlands ledande reklambyråer. Under årens lopp har han varit med om att förverkliga många prisbelönta projekt. På Morgan är Toni den som håller sig informerad om den senaste teknologin och utvecklar system och program.

Ville Viklund

Webbutvecklare

Villes uppgift är att omvandla planer, layouter och önskemål till användarvänliga och felfria webbsidor. Ville behärskar alla skeden i modern systemutveckling och han har koll på många olika system, från WordPress till Drupal.

Ilja Sillman

Webbutvecklare

Ilja bygger digitala tjänster med lång erfarenhet av front end-kodning och han är van att omvandla kundernas önskemål till källkod. Iljas mångsidighet sitter som hand i handske på Morgan – förutom att koda webbsidor är han också en hejare på att planera hur sidorna ska se ut rent grafiskt.

Viljami Hirvonen

Webbutvecklare

Viljami var fascinerad av datorer redan som barn, och när han studerande på yrkeshögskola insåg han att det uttryckligen var webbkodning som var hans grej. Nu slipar han sina kunskaper på Morgan, där hans uppgift är att skapa snygga sidor av grafikernas mallar.

Johanna Björknäs-Lundström

Art Director

Johanna skapar grafiska profiler och tillämpar dem på både webbsidor och tryckprodukter. Hon har ett öga för de senaste trenderna, och testar gärna nya idéer i kundprojekten. Dessutom är Johanna speciellt duktig på olika typer av teknisk dokumentation såsom manualer.

Är det du?

Vi söker ständigt nya medarbetare och partners. Kontakta oss och presentera dig själv!

Lämna ett meddelande eller be oss ringa dig

Vi svarar strax