Webbsidor för företag

Morgan är en av Finlands ledande WordPress-byråer. Att skräddarsy WordPress-webbsidor är vår stora passion.

Erfarenhet av hundratals webbsidor

I vilket skick är din nuvarande webbsajt – tekniskt, designmässigt och innehållsmässigt? Får du tillräckligt med leads för försäljningen från webbsidan? Hittar besökarna lätt vad de söker?

UI-design (gränssnittsdesign) i toppklass garanterar att din webbsajt är användarvänlig och lättnavigerad. Morgan erbjuder hela paketet för webbsidan, från programmering till grafisk design och innehåll.

Vi älskar WordPress

Vi gör webbsidor med världens populäraste CMS, WordPress, som bygger på öppen källkod. WordPress fungerar också för mycket krävande webbplatser och för stora företag. Morgans webbproffs har varit med och utvecklat WordPress från första början, vilket betyder att vi har grundmurad kunskap om systemet.

Betjäna dina kunder på nätet

Webbtidning

Ett passionerat intresse för tidningar och digitala medier skiljer Morgan från andra webbyråer och reklambyråer. Många på Morgan har mediebakgrund som journalister och webbdesigners. Bland våra kunder finns stora mediebolag som Sanomakoncernen, men vi gör webbtidningar i alla prisklasser.

Läs mer

Webbutik

Sälj dina produkter oberoende av tid och plats! För webbutiker använder vi WooCommerce, ett tillägg till WordPress som också baserar sig på öppen källkod. WooCommerce är världens mest använda plattform för webbshoppar.

Läs mer

Digital årsberättelse

Skapa en egen kanal för att berätta om ditt företags framgångar. En digital årsberättelse presenterar företagets nyckeltal och andra resultat på ett visuellt tilltalande sätt. Den här publikationen samlar inte damm, utan hittas av sökmotorerna många år framöver.

Läs mer

Nej tack till färdigteman – skräddarsydda webbsidor håller längre och fungerar bättre

På Morgan har vi gjort ett principbeslut om att inte använda så kallade färdigteman, utan vi programmerar webbsidan själva från början till slut. De viktigaste orsakerna att undvika färdigteman är:

  • De har ofta problem med datasäkerheten
  • De är svåra att skräddarsy och vidareutveckla
  • De har kort livslängd, vilket betyder att ett till synes billigt pris kan bli dyrt på längre sikt

Webbsidorna är din viktigaste kommunikationskanal

En bra designad webbplats och digitaliserade tjänster lyfter din verksamhet.

Digitalisera din verksamhet

Med hjälp av webbaserade lösningar kan många ärenden skötas direkt på nätet. Vi utvecklar online-verktyg som effektiviserar dina processer och sparar pengar:

  • Rekryteringsverktyg
  • E-learning-tjänster
  • Räknare och konfiguratorer
  • Integrationer mellan system
  • Chattar och chatbottar
Vill du veta mer?

Hosting av webbsidor

Vi erbjuder kvalitativ, prisvärd hosting för de webbsidor vi utvecklat. I vår egen hostingmiljö kan vi dessutom förverkliga olika individuella önskemål. Vårt webbunderhåll är så kallad managed hosting, vilket betyder att det innefattar uppdateringar av både WordPress och alla plugins, uppdateringar av dataskydd och säkerhetskopiering.

Tillgänglighet är hinderfrihet

Digital tillgänglighet är samma sak som hinderfrihet och tillgänglighet i den fysiska världen. Alla människor ska ha möjlighet att använda sig av en service. För den offentliga sektorn är tillgängligheten obligatorisk, medan det för företag är god kundservice.

Vi har gjort flera offentliga webbsidor enligt den striktare AA-tillgänglighetnivån, vilket betyder att skärmläsare och andra hjälpmedel kan återge innehållet. Våra vanliga webbsajter görs alltid enligt A-nivån.

Får det vara också kommunikation och marknadsföring?

Förutom att vi kodar jobbar vi också med design och innehåll. Om du behöver sökmotoroptimerade texter eller grafisk design för olika kanaler står vi alltså till tjänst. Dessutom kan vi skaffa besökare till din webbsida med effektiv digital marknadsföring. Bekanta dig med våra tjänster:

Hur kan vi vara till hjälp?

Genom att börja med en kartläggning av era behov tar vi tillsammans reda på hur vi kan hjälpa ditt företag att nå era mål.