Ett långvarigt partnerskap inom marknadsföring

När man känner varandra bra och det finns förtroende blir arbetet väldigt effektivt. Finlands största plastfilmstillverkare Rani Plast har litat på Morgan redan i flera års tid.

Effektivt samarbete

Rani Plast prioriterar långvariga relationer både med kunder, underleverantörer och andra samarbetspartners. När parterna känner varandra bra sparar man tid och arbetet blir effektivt.

– Morgan har full koll på både digital marknadsföring och traditionell marknadsföring. Det är lätt och trevligt att jobba med deras team och de gör verkligen sitt bästa för att skapa de bästa lösningarna för oss, säger Sofia Riska, Rani Plasts marknadsföringschef.

Morgan har full koll på både digital marknadsföring och traditionell marknadsföring.

Sofia Riska
Marknadsföringschef, Rani Plast


Visuell identitet och ny webbsajt

För några år sedan definierade Rani Plast sitt varumärke på nytt och utvecklade sin visuella identitet. Morgan var konsult i alla faser från planeringsworkshopar till den färdiga brandmanualen. Vi planerade och programmerade också en ny webbsajt som bygger på det förnyade brandet. Den luftiga webbdesignen sätter särskilt fokus på smart navigering så att användarna enkelt hittar rätt produkter.


Fortlöpande webbutveckling

En webbsajt blir aldrig helt klar. Med hjälp av olika analysverktyg följer Morgan aktivt med hur besökarna använder Rani Plasts webbsajt, och planerar vidareutveckling av sajten så att den hela tiden svarar mot besökarnas önskemål. Vi har bland annat utvecklat en hållbarhetsdel, nya produktsidor och nya sätt att lyfta fram informationen på startsidan.


Sparrande partnerskap inom marknadsföring

Morgan och och Rani Plast har ett tätt samarbete med möten varje vecka. Då går vi igenom Rani Plasts behov, planerar kommande jobb och sparrar Rani Plasts team. Efter mötet kavlar vi upp ärmarna och börjar jobba. Resultaten blir allt från nyhetsbrev till illustrationer och animationer.

Hur kan vi vara till hjälp?

Genom att börja med en kartläggning av era behov tar vi tillsammans reda på hur vi kan hjälpa ditt företag att nå era mål.