Lätt och meningsfullt att donera

Hur locka folk att donera pengar för att skydda Östersjön? Vi utvecklade en donationssajt åt John Nurminens stiftelse där man kan rikta sin donation till en specifik plats som är särskilt viktigt för givaren.

Användarvänlig donationstjänst

Donationstjänsten Puhdas meri som upprätthålls av John Nurminens stiftelse gör det lätt och meningsfullt att donera. Med hjälp av kartan kan användarna symboliskt rikta sin donation till ett ställe på Östersjön som känns speciellt viktigt. Om donatorn vill kan hen också lägga till en hälsning och en bild som syns på kartan.


Mångsidiga fakta om Östersjöns tillstånd

Sajten visar också konkret vilken effekt en enskild donerad summa har på mängden blågröna alger i Östersjön. På webbsidorna finns också mycket fakta om tillståndet i de olika delarna av Östersjön och speciella skyddsbehov i olika regioner.


Avancerade integrationer

Puhdas meri-tjänsten är gjord med WordPress, och dessutom används flera avancerade integrationer.

  • Som kartplattform används Mapbox med kartdata från OpenStreetMap-projektet
  • Donationsprocessen hanteras med webbutiksprogramvaran WooCommerce, med två integrerade betalningsgränssnitt: det lättanvända PayPal samt Paytrail som hanterar de vanligaste finländska betalningsmedlen.

Hur kan vi vara till hjälp?

Genom att börja med en kartläggning av era behov tar vi tillsammans reda på hur vi kan hjälpa ditt företag att nå era mål.