Helppoa ja mielekästä lahjoittamista

Miten houkutella ihmisiä lahjoittamaan rahaa Itämeren suojeluun? Toteutimme John Nurmisen säätiölle sivuston, jossa käyttäjät voivat suunnata omat lahjoituksensa itselle tärkeille alueille.

Käyttäjäystävällinen lahjoitusjärjestelmä

John Nurmisen Säätiön Puhdas meri -lahjoitusjärjestelmä tekee lahjoittamisesta helppoa ja mielekästä. Kartan avulla käyttäjät voivat symbolisesti kohdistaa lahjoituksensa itselle tärkeään paikkaan, ja siihen voi liittää valokuvan sekä lyhyen tervehdyksen.


Monipuolisesti tietoa Itämeren tilasta

Lahjoitusten vaikutukset Itämeren tilaan esitetään konkreettisesti merestä poistettavien sinileväkilojen määrällä. Sivustolta löytyy myös paljon tietoa Itämeren alueiden tilasta ja niiden suojelun erityistarpeista.


Kehittyneitä integraatioita

Puhdas Itämeri -palvelu on toteutettu WordPressillä, ja lisäksi palvelussa on käytössä useita kehittyneitä integraatioita:

  • Karttaa käytetään Mapbox-alustalla, joka hyödyntää OpenStreetMap-projektin karttadataa.
  • Lahjoitusprosessi on toteutettu WooCommerce-verkkokauppaohjelmistolla ja maksurajapintoja on kaksi: yleisimmät suomalaiset verkkomaksutavat käsittävä Paytrail sekä helppokäyttöinen PayPal.

Miten voimme olla avuksi?

Aloittamalla tarpeidenne kartoituksella selvitämme yhdessä miten voimme auttaa yritystänne saavuttamaan tavoitteenne ja määränpäänne.