Blogeja ja sivustoja WordPress-provisiointipalvelulla

Morgan kehitti Vaasan yliopistolle julkaisualustan, joka antaa opettajille ja opiskelijoille mahdollisuuden provisioida omia WordPress-sivustoja. Kirjautuminen ja tunnistautuminen järjestelmään tapahtuvat yliopiston keskitetystä todennuspalvelusta eikä erillisiä WordPress-tunnuksia siis tarvita.

Integrointia, ulkoasusuunnittelua ja ohjelmointia

Morgan toteutti integraation yliopiston käyttäjähallintaan, suunnitteli sivupohjien ulkoasun yhdessä asiakkaan kanssa ja vastasi kokonaisuuden ohjelmoinnista. 

Ensimmäisen vuoden aikana WordPress-provisiointipalvelulla on luotu lähes 70 uutta sivustoa.

Ensimmäisen vuoden aikana provisiointipalvelulla on luotu lähes 70 uutta sivustoa.


Integraatio yliopiston käyttäjähallintajärjestelmään

Jotta WordPress-sivustoja voidaan luoda ja hallinnoida yliopiston tunnuksilla, Morgan toteutti integraation yliopiston omaan käyttäjähallintajärjestelmään. Teknisenä ratkaisuna taustalla on Shibboleth, joka mahdollistaa kertakirjautumisen yliopiston tunnuksilla Morganin toteuttamaan ratkaisuun.


Opiskelijoilla ja henkilöstöllä eri käyttöoikeudet

Palvelussa on määritelty eri käyttäjille erilaiset oikeudet. Opiskelija voi perustaa itselleen blogin, henkilökuntaan kuuluva saa puolestaan perustaa sekä blogin että sivustoja. Sivustot liittyvät useimmiten esimerkiksi yliopiston kursseihin, projekteihin ja seminaareihin.

Valmiit sivupohjat, yksilölliset sisällöt

Sivuston haltija voi personoida sivustoaan teksteillä ja kuvituksella, mutta muuten kaikki palvelulla luotavat sivustot noudattavat Vaasan yliopiston graafista linjaa. Kaikkiin sivupohjiin kuuluvat samat keskitetysti hallinnoitavat ylä- ja alatunnisteet, tietosuojaselosteet sekä linkit yliopiston pääsivustolle.

Hei, ota yhteyttä!

Mari Huuhka

Myyntijohtaja +358 44 530 1562 mari.huuhka@morgan.fi
tai

Aki Karlsson

Toimitusjohtaja, Osakas +358 50 5424296 aki.karlsson@morgan.fi
tai
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.