Täydellinen verkkosivu-uudistus alansa arvostetulle toimijalle

Työympäristöjen kehittämiseen erikoistunut Agile Work päätti laittaa verkkosivustonsa uuteen uskoon, kun se ei enää kuvastanut yrityksen brändiä ja vahvaa asiantuntijuutta. Morganin käsissä verkkosivut saivat sekä täysin uuden alustan että ulkoasun.

Verkkosivut brändiviestinnän kulmakivenä

Arvostettuna työympäristöjen asiantuntijana Agile Work halusi verkkosivut, jotka kunnolla ilmentävät paitsi yrityksen toimintaa myös korkeaa laatua. Aiempi verkkosivusto ja sen ylläpitoon käytetty työkalu eivät kuitenkaan mahdollistaneet halutunlaisen brändi- ja laatumielikuvan luomista. Lisäksi sisällönhallintajärjestelmä oli käyttöliittymältään kömpelö ja epäluotettava.

Yhteistyössä Morganin kanssa Agile Workin verkkosivut saivat uuden elämän, kun niiden ulkoasu sekä tekninen toteutus kokivat täyden muutoksen.

Etsimme verkkosivujen suunnitteluun ja toteuttamiseen kumppania, joka pystyisi sekä auttamaan meitä sivuston visuaalisen käyttökokemuksen parantamisessa että luomaan vahvan teknisen alustan, jolle voisimme tuottaa korkealaatuista sisältöä nyt ja tulevaisuudessa. Morgan täytti nämä vaatimukset.

Antti Pitkänen
Chief Experience Officer, Agile Work

Tähtäimessä visuaalinen näyttävyys

Visuaalisuudella oli projektissa suuri painoarvo. Morgan suunnitteli verkkosivustolle raikkaan ja tyylikkään ulkoasun, johon on tuotu eloa hyödyntämällä monipuolisesti erilaisia interaktiivisia elementtejä, värejä sekä asiakkaalta saatua näyttävää kuva- ja animaatiomateriaalia.

Agile Workin tekemän työn vaikuttavuuden korostamiseksi esimerkiksi referenssit on nostettu näyttävästi esille eri puolilla sivustoa. Uutena ominaisuutena sivustolle tehtiin myös henkilökortit, joiden avulla on helppo löytää oikea yhteyshenkilö eri palveluiden yhteydestä ja buukata tapaaminen hänen kanssaan.

Jykevämpi verkkosivumoottori

Ulkoasun mukana vaihtui myös Agile Workin verkkosivualusta. Siirtyminen WordPressiin paransi sivuston käyttökokemusta huomattavasti paitsi asiakkaan myös ylläpidon näkökulmasta – latausajat lyhenivät ja sisällönhallinta helpottui selkeän käyttöliittymän ansiosta huomattavasti. 

Maailman suosituimpana verkkosivualustana tunnettu ja osaavissa käsissä moneen taipuva WordPress tarjoaa Agile Workille myös kaivattua dynaamisuutta. Verkkosivuja on helppo laajentaa tulevaisuudessa ja ne kasvavat asiakkaan liiketoiminnan mukana.

Miten voimme olla avuksi?

Kartoittamalla tarpeenne selvitämme yhdessä, kuinka voimme auttaa yritystänne tavoitteiden saavuttamisessa.