Markkinointi­­kumppanuus kasvun ajurina

Uudet verkkosivut, brändi-ilmeen raikastus ja runsas määrä sisältöjä – Sundströmin ja Morganin yhteistyöhön on mahtunut kaikkea tätä ja enemmän. Merkittävät panostukset laadukkaaseen markkinointiin ovat olleet tärkeässä roolissa Sundströmin kasvutarinassa.

Moniulotteista yhteistyötä

Tulevaisuuden kestävää infraa rakentava Sundström on tehnyt tiivistä markkinointiyhteistyötä Morganin kanssa vuodesta 2019. Yhteistyö sai alkunsa, kun Sundströmin markkinointi ja brändäys eivät olleet pysyneet kasvun mukana ­– yritys halusi toimintansa merkittävyyden heijastuvan selkeästi myös ulospäin.

Morgan kumppaninaan Sundström on kuronut toimintansa ja markkinointinsa välillä olleen kuilun kiinni sekä saavuttanut myös runsaasti lisänäkyvyyttä. Tämä näkyy esimerkiksi siinä, että rekrytointi on nykyään helpompaa kiitos huolellisen työnantajabrändäyksen ja lisääntyneen näkyvyyden.

Morgan on yhdessä Sundströmin kanssa muun muassa

Morgan on ollut meille aktiivinen markkinointikumppani. Yhteistyö on sujunut erinomaisesti – olemme saaneet Morganilta asiantuntevaa, laadukasta ja nopeaa palvelua. He sparraavat ja tuovat näkemyksiään esille, mitä arvostamme suuresti.

Tommy Wikman, Sundströmin toimitusjohtaja


Uusi suunta markkinoinnille

Ennen yhteistyötä Morganin kanssa Sundström piti varsin matalaa profiilia näkyvyyden suhteen. Myös yrityksen brändi-ilme kaipasi kasvojenkohotusta.

Kumppanuuden alkutaipaleella päätettiinkin nostaa aiempaa enemmän esille Sundströmin suuria urakoita ja ammattitaitoa aloittamalla muun muassa tasainen uutistuotanto. Morgan myös uudisti yrityksen logoa ja ilmettä vieden niitä modernimpaan suuntaan.


Jatkuvasti kehittyvät verkkosivut

Yhteistyön tähänastisesti suurin projekti on ollut Sundströmin verkkosivuston uudistaminen. Sivuista tehtiin enemmän yrityksen brändi-ilmeeseen ja uusiin viestinnällisiin tavoitteisiin istuva, tyylikäs kokonaisuus. Nyt sivuilta löytyy esimerkiksi uutishuone, joka on tuonut kiitettävästi näkyvyyttä.

Markkinointikumppanuuteen linkittyy vahvasti jatkuva kehitystyö. Morgan antaa Sundströmille proaktiivisesti uusia sivuston kehitysehdotuksia esimerkiksi erilaisten seurantatyökalujen avulla saadun datan pohjalta.


Tehostetun diginäkyvyyden myötä Sundströmin tunnettuus on kasvanut ja yritys on tavoittanut kohderyhmänsä paremmin.

Lisää tunnettuutta laadukkaalla digimarkkinoinnilla

Yhteistyön alettua myös Sundströmin digimarkkinointiin alettiin panostaa tehokkaasti. Morgan on tehnyt yritykselle muun muassa hakusana- ja display-mainontaa sekä Facebook- ja Instagram-markkinointia.

Tehostetun diginäkyvyyden myötä Sundströmin tunnettuus on kasvanut ja yritys on tavoittanut muun muassa asfaltointia tarvitsevat yksityisasiakkaat paremmin. Digimarkkinointiin on tuonut tehoa myös Morganin avulla uusittu yrityksen kuvapankki – hyödyntämällä omia, laadukkaita kuvia mainokset ovat saaneet enemmän huomiota ja klikkihinta on jopa puolittunut.

Miten voimme olla avuksi?

Aloittamalla tarpeidenne kartoituksella selvitämme yhdessä miten voimme auttaa yritystänne saavuttamaan tavoitteenne ja määränpäänne.