Visuaalisuudellaan vangitseva sivusto on tekninen taidonnäyte

Lucy Lovesin uudella sivustolla videot ovat pääroolissa. Teknisesti kunnianhimoisessa projektissa yrityksen elokuvaprojektit nostettiin näkyvästi esille ympäri sivustoa.

Kädenjälki kunnolla näkyville

Suurien tunteiden tarinoita kertova Lucy Loves tunnetaan palkituista mainoselokuvistaan sekä draamatuotannostaan. Yrityksen projekteja on nähty niin televisiossa kuin valkokankaallakin.

Morganin ja Lucy Lovesin tiet kohtasivat vuonna 2023, kun verkkosivujen uudistus nousi ajankohtaiseksi. Yritys halusi nostaa paremmin esiin kättensä jälkeä sekä lahjakasta tiimiään.

Näistä lähtökohdista alettiin toteuttamaan sivustoa, joka toimisi paitsi näyttävänä, myös informatiivisena markkinoinnin työkaluna.

Meidän työmme keskittyy herättämään tunteita, olipa niiden tarkoitus kaupallinen tai viihteellinen, ja myyntivalttimme on korkea laatu. Halusimme sivuston, joka edustaa tätä samaa: on teknisesti huoliteltu ja visuaalisesti näyttävä. Lopputulos Morganin kanssa edustaa juuri tätä.

Kaija Rossi, Lucy Lovesin entinen toimitusjohtaja


Videot puhuvat puolestaan 

Morgan suunnitteli sivustolle ulkoasun, jossa videot ovat pääroolissa ja niille on annettu kunnolla tilaa. Käyttäjät voivat katsoa Lucy Lovesin lukuisia mainoselokuvia, elokuvien trailereita sekä tutustua samalla eri ohjaajien filmografioihin. Uusi sivusto tarjoaakin kattavammin tietoa ohjaajista heidän omien esittelysivujen kautta.

Mainoselokuville suunniteltiin oman koontisivunsa lisäksi haitarivalikko, joka mahdollistaa usean referenssin tyylikkään esittelyn kompaktissa tilassa.


Teknisesti kunnian­himoinen, silti helppo­käyttöinen

Useita erilaisia visuaalisia elementtejä sisältävän sivuston koodaus vaati vahvaa teknistä osaamista. Jo mainitun haitarivalikon lisäksi Morgan kehitti skrollatessa tapahtuvia efektejä kuten lohkojen välillä kasvavan pallon. Kiinnostavat uudet efektit taiturimaisten videoiden ohella kertovat sivustokävijälle Lucy Lovesin luovuudesta ja  tinkimättömyydestä.

Teknisesti haastavasta toteutuksesta huolimatta sivuston käyttämisestä ja päivittämisestä on tehty helppoa, mikä oli yksi Lucy Lovesin tärkeimmistä toiveista. Sisältöjä voi lisätä ja muokata selkeän Gutenberg-editorin kautta käden käänteessä.


Miten voimme olla avuksi?

Kartoittamalla tarpeenne selvitämme yhdessä, kuinka voimme auttaa yritystänne tavoitteiden saavuttamisessa.