Automaatiolla höystetyt verkkosivut syntyivät kuukaudessa

Kun Mama’s Kitchen & Bar muutti Vaasan kaupunginteatteriin, oli ravintola monen urakan edessä. Yksi niistä oli brändi-ilmeen ja verkkosivuston uudistus. Morgan apunaan Mama’s sai nopeassa aikataulussa automaatiota hyödyntävät sivut, joissa näkyy paitsi virkistetty ilme myös teatterielämä.

Ravintola teatterissa

Mama’s Kitchen & Bar on ilahduttanut vaasalaisia lounaallaan jo vuosien ajan. Vuonna 2023 ravintola oli kuitenkin suuren muutoksen edessä: se siirtyisi Vaasan kaupunginteatteriin ja laajentaisi toimintaansa muun muassa väliaikatarjoiluihin.

Miljöön ja palveluiden muuttuessa Mama’s päätti laittaa uusiksi myös markkinointinsa. Näin Morgan astui kuvioihin mukaan. Projekti eteni nopeasti – vain kuukaudessa ravintolalla oli täysin uusi verkkosivusto, ilme ja sisällöt.

Mama’s sai vain kuukaudessa täysin uuden sivuston, ilmeen ja sisällöt.


Uusi logo ja värimaailma

Mama’sin brändi-ilme koki projektin aikana merkittävän muodonmuutoksen. Samalla kun yrityksen entinen nimi Mama’s Kitchen vaihdettiin Mama’s Kitchen & Bariin, modernisoitiin yrityksen logo. Siihen tuotiin myös teatterielämän tuntua muuntamalla vanhan logon nauhamainen osa esiripuksi. 

Logon värit – oranssi, musta ja valkoinen – on tuotu näyttävästi myös verkkosivuille yhdessä herkullisten ruokakuvien kera.


Automaattisesti päivittyvät lounaslistat

Lounastarjonnan vaihtuessa ravintoloiden tulee päivittää verkkosivujaan lähes joka päivä. Ajan säästämiseksi ja työn helpottamiseksi Mama’sin sivuille toteutettiin kuitenkin automaattisesti viikkonumeroiden perusteella vaihtuvat lounaslistat. Näin ravintola voi kätevästi laatia listan jopa kuukausia etukäteen.


Verkkosivujen sävyltään rento teksti yhdistää ravintola- ja teatterimaailmat leikkisästi.

Sisällöt kietovat ruoan ja teatterin yhteen

Morgan vastasi sivuston ulkoasun ja teknisen toteutuksen lisäksi myös kaikista sen sisällöistä. Tekstin haluttiin vetoavan kaikenlaisiin kohderyhmiin liiallista prameutta välttäen. Sävyltään teksti onkin rentoa, ja ravintola- sekä teatterimaailma yhdistyvät sisällöissä leikkisästi.


Miten voimme olla avuksi?

Kartoittamalla tarpeenne selvitämme yhdessä, kuinka voimme auttaa yritystänne tavoitteiden saavuttamisessa.