Esittelytekstit 10:lle Aalto-yliopiston maisteriohjelmalle

Miten tehdä teknisestä aiheesta houkutteleva? Tätä Aalto-yliopisto lähti ratkomaan yhdessä Morganin kanssa, kun koulutusohjelmien esittelyitä päivitettiin. Yhteistyössä syntyi kansainvälisiä hakijoita inspiroivat englanninkieliset esittelytekstit eri tekniikan alojen maisteriohjelmille.

Merkittäviä muutoksia ohjelmakuvauksiin

Aalto-yliopisto tunnetaan yhtenä Suomen parhaista korkeakouluista, ja se on menestynyt hyvin myös kansainvälisissä rankingeissa. Koska yliopiston koulutusohjelmat elävät koko ajan, lähdettiin eri maisteriohjelmille laatimaan vuonna 2023 uusia ja entistä enemmän kiinnostusta herättäviä hakukohdekuvauksia.

Yhteistyökumppaniksi valikoitunut Morgan pääsi luomaan englanninkieliset esittelytekstit kymmeneen eri hakukohteeseen, joista viisi oli täysin uusia maisteriohjelmia. Suurin osa hakukohteista edusti vaativia tekniikan aloja kemian tekniikasta ja sähkötekniikasta insinööritieteisiin, mikä toi kirjoitusprosessiin haastetta.

“Morganin kanssa oli mukava tehdä töitä ja yhteistyö sujui hyvin. Jasmina oli haastattelijana skarppi ja myös akateeminen henkilökuntamme arvosti hänen tekstejään.”

Anna Halsas
Markkinointikoordinaattori, Aalto-yliopisto

Inspiroivaa ja informatiivista

Projektin tavoitteena oli laatia esittelyteksteistä inspiroivat ja houkuttelevat paitsi Suomessa asuvien, myös Aallon tavoittelemien kansainvälisten hakijoiden näkökulmasta. Samalla sisällön haluttiin olevan mahdollisimman informatiivista.

Ennen tekstien kirjoittamista Morgan haastatteli useita Aallon professoreita perehtyäkseen koulutusohjelmien sisältöihin sekä selvittääkseen tärkeät kilpailuvaltit.

Tulevaisuuden kannalta merkittävät taidot ja teemat keskiössä

Morganin laatimissa valmiissa esittelyissä tuodaan selkeästi esiin muun muassa Aallon ja maisteriohjelmien usein uniikitkin vahvuudet hakijan mielenkiinnon herättämiseksi.

Samalla korostetaan vahvasti ohjelmissa läpikäytävien ajankohtaisten teknologioiden sekä opittavien taitojen merkityksellisyyttä yhteiskuntamme tulevaisuuden kannalta. Esimerkiksi kyky kehittää ratkaisuja vihreän siirtymän edistämiseksi on nostettu monessa ohjelmassa esiin yhtenä tärkeimmistä opittavista taidoista.

Esittelyteksteissä nostetaan selkeästi esiin Aallon ja maisteriohjelmien kilpailuvaltit sekä ohjelmissa opittavien taitojen merkityksellisyys tulevaisuuden kannalta.


Morganin rooli

Miten voimme olla avuksi?

Kartoittamalla tarpeenne selvitämme yhdessä, kuinka voimme auttaa yritystänne tavoitteiden saavuttamisessa.