Pala kauneinta Lappia netissä – tutustu Kilpissafarien retkipalveluihin uudella verkkosivustolla

Morgan vastasi Kilpissafarien sivuston uudistamisesta kokonaisuudessaan. Työhön kuului ulkoasun suunnittelu, ohjelmointi sekä sisällöntuotanto ja -syöttö suomeksi ja englanniksi. Kuten aina, Morgan jatkaa Kilpissafarien kumppanina sivuston jatkokehittämisessä, asiakkaan tarpeiden mukaan.

Retkielämyksiä Lappi-matkailijoille

Yksi Kilpisjärven merkittävimmistä retki­järjestäjistä, Kilpissafarit, tilasi Morganilta verkkosivustouudistuksen. Jo toisessa polvessa toimiva perheyhtiö järjestää opastettuja retkiä Kilpisjärven erämaa-alueella ympäri vuoden. Kilpissafarit vuokraa matkailijoille myös retkivälineitä kuten moottorikelkkoja ja e-fatbikeja.

Sivuston kautta saatu myynti on ollut paljon suurempaa kuin ennen uudistusta! Projekti Morganin kanssa pysyi hyvin luvatussa aikataulussa. Morgan vastaa todella nopeasti asiakkaan kysymyksiin ja on luotettava kumppani. Morganin kanssa teen mielelläni yhteistyötä myös tulevaisuudessa.

Jussi Rauhala, Kilpissafarit


Sivustosta retkien tärkein myynti­kanava

Uuden verkkosivuston tehtävä on kohdata asiakkaat jo ennen matkaa ja toimia opastettujen retkien tärkeimpänä markkinointi- ja myyntikanavana ja -välineenä. Informatiivinen ja mahdollisimman pitkälle palveleva sivusto vähentää puhelimitse tehtäviä kyselyitä ja varauksia – säästäen yrittäjän aikaa etenkin kiireisenä talvisesonkina.


Hyvä sisällön­suunnittelu johdattelee asiakasta kohti kauppaa

Suurin osa Kilpissafarien asiakkaista on kansainvälisiä matkailijoita, jotka varaavat matka-aktiviteetit jo ennen Suomeen saapumistaan. Tässä verkkosivuston tulee vakuuttaa matkailija ja myydä luotettavan retkijärjestäjän ikimuistoinen retkielämys jo etukäteen.

Verkkosivujen sisällönsuunnittelussa ja -tuotannossa panostettiinkin asiakaspolkuihin, jotka johdattavat sivustokävijää kohti kauppaa. Retkimyyntiä tukevat tietenkin myös Lapin tunturiluonnon taianomaiset kuvat sekä informatiiviset ja houkuttelevat tekstit. Suunnittelu ja toteutus ovat onnistuneet erinomaisesti, sillä ensimmäisen puolen vuoden aikana uuden sivuston kautta saatu myynti on ollut ennätyksellistä.


Retkisivut verkko­palvelun keskiössä

Kilpissafarit järjestää noin 20 erilaista paketoitua opastettua retkeä eri vuodenaikoina. Retkien omat landing paget, alasivut, ovatkin koko sivuston sydän. Ne esittelevät ja näyttävät selkeästi retkistä kaiken oleellisen – ja ohjaavat myös retken hankkimiseen online-varauspalvelusta.

Retkiä on mahdollista koota sivuille nähtäville kategorioittain (kuten moottorikelkkaretket tai revontuliretket). Kehitimme koontinäkymästä mahdollisimman informatiivisen ja helposti silmäiltävän: jokaisessa retkikortissa nostetaan ikonein ja lyhyin kuvaustekstein esiin kaikki tärkeimmät faktat.

Sivuston kautta saatu myynti on ollut paljon suurempaa kuin ennen uudistusta! Projekti Morganin kanssa pysyi hyvin luvatussa aikataulussa. Morgan vastaa todella nopeasti asiakkaan kysymyksiin ja on luotettava kumppani. Morganin kanssa teen mielelläni yhteistyötä myös tulevaisuudessa.
Jussi Rauhala, Kilpissafarit Toimitusjohtaja

Miten voimme olla avuksi?

Kartoittamalla tarpeenne selvitämme yhdessä, kuinka voimme auttaa yritystänne tavoitteiden saavuttamisessa.