Emilia Lönnmark, tervetuloa Morganiin

Morgan kasvaa taas! Meitä on nyt yksi lisää, sillä jengiimme liittyi uusi taitava graafinen suunnittelija Emilia Lönnmark. Hänellä on hauiksia käyttöliittymäsuunnittelussa ja valtavasti kokemusta AD:n töistä useissa erityyppisissä mainostoimistoissa.

Anni Kiviniemi

Sisällöntuottaja, Projektipäällikkö, Osakas

”En ole taiteilija, olen käsityöläinen”

Emilian kädenjälki on graafinen ja selkeä, ja siinä on aina ajatus takana. Hän rakastaa hypätä asiakkaan saappaisiin ja suunnitella ja visualisoida juuri asiakkaan tarvetta varten.

– Vahvuuteni on monipuolisuus, eikä minulla ole töissä epämukavuusalueita. Ei ole väliä, onko vastassa auton varaosafirma, pörssiyhtiö tai sairaala, sillä pääsen kyllä asiakkaan pään sisään, hän kertoo.

– Seuraan graafisen suunnittelun trendejä. En kuitenkaan käytä niitä lammasmaisesti, vaan poimin mieluummin pieniä toimivia juttuja. Haluan tehdä kestävää designia. Aina on myös tärkeä muistaa, kenelle suunnittelee. En siis ole taiteilija vaan käsityöläinen, hän hymyilee.

”Morgan on kiinnostava työnantaja”

Morgan on kiinnostanut Emiliaa työnantajana jo pitkään, sillä hän haluaa päästä kehittymään yhä vahvemmaksi verkkosivusuunnittelijaksi.

– Pidin jo etukäteen Morganin tyylistä esimerkiksi somessa. Morganin tapa toimia on fiksu ja asiallinen ja sopivalla tavalla nuorekas. Myös mielenkiintoiset asiakkuudet kiinnostivat minua. Voi sanoa, että työsuhteeni on puolentoista vuoden innokkaan stalkkaamisen lopputulos.

Morgan vahvistaa mainostoimistopalvelujaan mielellään hyvillä ammattilaisilla. Toimiva ja tyylikäs design on yhtiön tärkeä kivijalka, sillä maailma janoaa hyvännäköisiä ja käyttäjäystävällisiä verkkopalveluita ja printtijulkaisuja. Emilian myötä Morganin AD-tiimi on nyt kasvanut suuremmaksi ja vahvemmaksi kuin koskaan.

”Harrastan kaikkea, mitä mummo voisi harrastaa”

Emilian vapaa-aika kuluu mummoillessa miehen ja kissojen kanssa. Hän kutsuukin itseään nuorisolaiseläkeläiseksi.

– Harrastan kaikkea, mitä mummo voisi harrastaa: viherkasveja, käsitöitä, kissoja ja ruoanlaittoa. Mikään määrä makramee-amppeleita ei myöskään ole mummoille liikaa, hän nauraa.