Morgan Digital ottaa seuraavan askeleen – yhtiön johdossa vaihtuvat roolit

Aki Karlsson siirtyy toimitusjohtajaksi, Lars Rosenblad vastaa myynnistä

Morgan Digital on tuplannut kokonsa yhtiön perustamisen jälkeen 2016. Morganissa on nyt 13 työntekijää, ja yritys on avannut toisen toimipisteen Espooseen. Kasvu on seurausta johdonmukaisesta panostuksesta verkkosivustoihin ja verkkopalveluihin. Seuraavana tavoitteena on kasvaa yhdeksi Suomen merkittävimmistä alan yrityksistä.

Tästä syystä Morganin johdossa tapahtuu nyt muutoksia. Luova johtaja Aki Karlsson aloittaa toimitusjohtajana, ja nykyinen toimitusjohtaja Lars Rosenblad vastaa jatkossa myynnistä. Molemmat ovat Morganin perustajia ja omistajia.

– Aki on alusta alkaen vastannut Morganin verkkoprojekteista. Koska fokusoimme jatkossa entistä vahvemmin verkkopalveluihin, on luonnollista että hän siirtyy nyt johtamaan koko yritystä. Seuraava askel vaatii johtajan, joka tuntee digialan prosessit, tuotekehityksen ja HR:n, Lars Rosenblad toteaa.

– Morgan on saanut paljon uusia asiakkaita, koska meillä on hyvä maine Pohjanmaalla ja tietyissä asiakassegmenteissä kuten media-alalla. Yhtiön seuraava askel vaatii kokoaikaisen panostuksen myyntiin, jotta saavutamme potentiaaliset asiakkaat koko Suomessa. Lars tuntee liiketoimintojen prosessit ja tietää myös, miten yritykset voivat menestyä Morganin palveluiden avulla, Aki Karlsson kertoo.


Morganin verkkoasiakkaisiin kuuluvat muun muassa Sanoma-konsernin Rakennuslehti, Fokus Median verkkolehdet Cosmopolitan, Fit ja Elle, sekä Sony Music Finland artisteinen. Morganin pohjalaisia asiakkaita ovat esimerkiksi KWH-yhtymä, EPV-konserni, Rani Plast ja Pohjanmaan kauppakamari. 

– Monet asiakkaat valitsevat Morganin, koska olemme täyden palvelun markkinointi- ja viestintäkumppani. Lähes kaikille asiakkaillemme on yhteistä, että he tarvitsevat hyvän verkkosivuston ja siihen liittyvät palvelut, sanoo Karlsson.

– Meille verkkosivusto ei ole pelkkä tekninen alusta, vaan se on myös sisältöä, visuaalisuutta ja digimarkkinointia. Tässä erotumme monista kilpailijoista, toteaa Lars Rosenblad.