Morgan kasvaa uudella huipputekijällä

Art Director Tuula Koto vahvistaa ja monipuolistaa graafista osaamistamme.

Anni Kiviniemi

Sisällöntuottaja, Projektipäällikkö, Osakas

Morgan Digitalin tiimi vahvistuu. Vaasalainen Tuula Koto on aloittanut työnsä Morganin uutena Art Directorina. Tuula on kaupungin kovimpia osaajia, joka on näyttänyt graafikon kyntensä Muotoilutoimisto Inton yrittäjänä, jo 10 vuoden ajan.
– On mahtava päästä Morganin tiimiin jatkamaan ja kehittymään omalla alalla. Minulla on pitkä kokemus printtijulkaisujen suunnittelusta, ja nyt pääsen kehittämään ja hyödyntämään taitojani enemmän myös verkossa, hän iloitsee.

”Nyt pääsen kehittämään ja hyödyntämään taitojani enemmän myös verkossa” – Tuula

Pitkän yksinyrittämisen jälkeen Tuulaa ilahduttavat myös uudet työkaverit.
– Saan vihdoin tehdä oikeaa tiimityötä. On arvokasta kuulla visuaalisen puolen näkemyksiä projekteihin useammaltakin alan ammattilaiselta, Tuula huomauttaa.

Morganin graafisen osaamisen vahvistuessa asiakkaamme saavat nyt entistä monipuolisempaa osaamista – siis täyden palvelun luovaa suunnittelua. Tuula tuo tiimiin uudenlaista visuaalista silmää, sillä Morganissa ihastuttiin erityisesti hänen kykyynsä luoda visuaalisia identiteettejä.
– On suuri kunnia, että tällaiset osaajat haluavat tulla töihin juuri meille, toteaa Lars Rosenblad, Morganin toimitusjohtaja.

”On suuri kunnia, että tällaiset osaajat haluavat tulla töihin juuri meille” – Lars

Morganin alkutaival on sujunut yli kaikkien odotusten.
– Liikeideamme tarjota sisältöjä, luovaa suunnittelua, verkkopalveluja sekä viestinnän suunnittelua samassa paketissa on osoittautunut onnistuneeksi. Monet asiakkaat ovat selvästi kaivanneet juuri tällaista kokonaispalvelua, Lars kertoo.