Morgan sai kerralla kunnon lisävahvistuksen

Morganin tiimi on saanut reilun vahvistuksen, kun lyhyessä ajassa olemme toivottaneet peräti kolme uutta kollegaa tervetulleeksi. Fanny, Jasmina ja Thomas vahvistavat kaikkia Morganin ydinalueita – ohjelmointia, graafista suunnittelua ja sisällöntuotantoa.

Printtimaailmasta digimaailmaan

Thomas ‘Tumppi’ Backman hyppäsi Morganin matkaan heti kesälomien jälkeen. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus graafisesta suunnittelusta, etenkin aikakauslehtimaailmasta.
 
– Halusin oppia lisää digipuolesta, joten aloin opiskella ohjelmointia itsenäisesti. Ryhdyin myös etsimään uutta työpaikkaa, jossa voisin yhdistää designin ja ohjelmoinnin, Tumppi kertoo. 

Sopiva työpaikka löytyi Morganilta. Tumppi työskentelee Morganilla AD:na ja perehtyy samalla yhä syvällisemmin verkkosivustojen ohjelmointiin. 

– Uskon, että on suuri etu ymmärtää molempia aloja. Olen tosi iloinen työpaikasta, jossa pystyn yhdistämään sekä vanhaa että uutta osaamistani, hän tiivistää.

Unelma-ammattina copywriter

Sisällöntuottaja-copywriter Jasmina Koivumäki aloitti Morganilla syyskuun lopussa ja pääsi heti täysillä työn touhuun. Kauppatieteiden maisteriksi hiljattain valmistunut Jasmina on halunnut copywriteriksi 13-vuotiaasta saakka.

– Seurasin silloin loistavaa tv-sarjaa nimeltään Tahdon asia, jossa yksi päähenkilöistä oli copywriter. Vaikka mainosmaailmaa kuvattiin sarjassa hyvin hektisenä, ala alkoi heti kiehtoa minua. Ajattelin, että tuollaisen työn minäkin isona haluan.

Sekä suomeksi että englanniksi sujuvasti kirjoittava Jasmina hallitsee myös hakukonemarkkinoinnin. Hän on entisessä työpaikassaan luonut ja optimoinut satoja kampanjoita.

– Halusin kuitenkin kirjoittaa pidemmin ja monipuolisemmin kuin mitä hakukonemarkkinoinnissa pystyy. Morganissa minua kiehtoivat myös mielenkiintoiset referenssit ja hyvä fiilis.  

Morganissa Jasmina pääseekin hyödyntämään sekä kirjoitustaitojaan että digimarkkinointiosaamistaan.

Dippainssistä devaajaksi

Morganin kolmas vahvistus on juniorikehittäjä Fanny Takala. Fannysta ei alun perin pitänyt tulla ohjelmoijaa vaan hän valmistui sähkötekniikan diplomi-insinööriksi. Työskenneltyään muutaman vuoden teollisuudessa ohjelmistotestaajana, Fanny huomasi kuitenkin innostuvansa aina vain enemmän ohjelmoinnista.

– Minua kiinnostaa etenkin verkkosivujen ohjelmointi. Olen visuaalinen ihminen, ja siksi on hyvin palkitsevaa nähdä konkreettisesti oman työnsä lopputulos. 

Morganissa Fannya kiehtoi hyvä ryhmähenki ja mahdollisuus päästä pienempään yritykseen töihin korporaatiomaailman jälkeen. Morganissa hän pääse nyt kehittämään koodaustaitojaan entistäkin pidemmälle.