Morganin digi-osaaminen vahvistuu uudella tekijällä – tervetuloa töihin, Ilja!

Morgan Digitalin verkkoliiketoiminta on kasvussa. Kovan kysynnän seurauksena tiimiimme liittyy uusi web-kehittäjä, vaasalainen Ilja Sillman.

Anni Kiviniemi

Sisällöntuottaja, Projektipäällikkö, Osakas

Iljalla on 9 vuoden kokemus front end -ohjelmoinnista ja Art Directorin työtehtävistä ohjelmistotalo Kosilasta ja Dreamnet Solutionsista. Morganissa häntä houkutteli monipuolisten projektien lisäksi yhtiön tärkein työkalu, WordPress.
– WordPress on kiinnostanut minua myös vapaa-ajalla. Järjestelmän avulla monipuolisten verkkopalvelujen toteutus on helppoa – sekä koodarin että graafikon näkökulmasta, Ilja kertoo.

Iljan kokemus ja monipuolinen osaaminen sopivat Morganin tiimiin täydellisesti. Koodaamisen lisäksi hänellä on silmää ja taitoa graafiseen suunnitteluun, joten työpäivät tulevat täyttymään myös verkkosivujen ulkoasun ja käyttöliittymien suunnittelusta.
– Ilja on erinomainen lisä Morganin tiimiin: hän on ollut alalla pitkään ja palvellut yritysmaailmaa kuten mekin. Nyt saamme projekteihin tärkeitä ja osaavia lisäkäsiä, kertoo Morganin luova johtaja Aki Karlsson.

Uusi web-kehittäjä on vastaus Morganin palvelujen kysynnän kasvuun. Morganista on lyhyessä ajassa kasvanut seudun merkittävin digitoimisto, jolla on resurssit ja asiantuntemus toteuttaa myös suuria ja vaativia verkkopalveluja.