Onnea Morgan! – Kim Dahl tuli taloon

Morgan on saanut riveihinsä toisen myyntijohtajan, Kim Dahlin. Tunteiden tulkiksi itseään luonnehtiva Kim on rautainen ratkaisumyynnin ammattilainen.

Joulukuussa Morganilla aloittaneelle myyntijohtaja Kim Dahlille myynti on intohimotyö – hän on tehnyt myyntihommia koko työuransa ajan, yli puolet elämästään. Matkan varrelle on mahtunut kaikenlaista myyntipäällikön hommista myyntiorganisaatioiden rakentamiseen. 

Viimeiset kahdeksan vuotta Kim on toiminut työeläkeyhtiö Veritaksessa muun muassa myyntipäällikön tehtävissä ja maanlaajuisen kumppaniverkoston rakentajana.

– Myyntityön suola on asiakastapaamiset sekä ihmisiin tutustuminen, ja viime vuosien aikana olenkin päässyt tapaamaan satoja yritysasiakkaita useilta eri toimialoilta – toivottavasti tavataan pian uudelleen!

Tunteiden tulkki

Morganilla saamansa intensiivisen startin jälkeen Kim oivalsi nopeasti, että Morgan tosiaan on markkinoinnin luonnonvoima, ja uusi pesti onkin tuonut mukanaan läjäpäin uutta tietoa.

– Me tarjotaan asiakkaille kaikki heidän tarvitsemansa diginäkyvyydestä perinteiseen mainontaan, Kim sanoo.

Morganilla Kim keskittyy yhteydenpitoon asiakkaiden kanssa sekä heille oikeiden ratkaisujen löytämiseen.

– Pitkä myyntiurani on tehnyt minusta eräänlaisen tunteiden tulkin. Olen oppinut ymmärtämään muun muassa yritysasiakkaita ja tulkitsemaan heidän todellisia tarpeitaan. Ratkaisuja löytyy sellaisiinkin tarpeisiin, joita asiakkaat eivät välttämättä ole itsekään aiemmin tunnistaneet.

Lisäksi Kimin missiona on Morganin myyntitoimintojen kehittäminen entistä paremmiksi.

– On mahtavaa päästä virtaviivaistamaan ja rakentamaan juuri meidän näköistä myyntiorganisaatiota – ja samalla toki edistämään yhä enemmän myös asiakkaiden palvelukokemusta.

Kiitosta Morganin meiningille

Morgan oli Kimille entuudestaan tuttu työkuvioiden kautta, ja morganiksi lähteminen on kutkutellut jo aiemminkin. 

– Morganilla on törkeän hyvä meininki ja yhteishenki, kukas nyt ei haluaisi osaansa siitä. Ala kiinnostaa suunnattomasti ja tulevaisuuden näkymät ovat taivaissa. Tänä vuonna päätinkin sitten ottaa itse uudestaan yhteyttä Morganiin ja kerroin haluavani remmiin mukaan. Tähdet kohtasivat ja kauppa tuli, Kim hymyilee.

Myyntityössä Kim pitää ihmisiin tutustumisen ohella erityisesti päivien sisällön vaihtelevuudesta. Kaiken rokkenrollin lisäksi myynnissä ja myynnin johtamisessa hänelle on tärkeää kalenterivastuu.

– Morganilla oman päivänsä saa rakentaa niin kuin haluaa – vapaudet ja vastuut ovat täydellisessä tasapainossa.