Mari Huuhka

Tervetuloa Morganiin, Mari Huuhka

Mari Huuhka syttyy ihmisistä, hyvistä tyypeistä. Hän seisoo nyt uuden työn edessä, täynnä intoa ja positiivista kilpailuhenkeä. Tähtäimessä on tuoda kasvua sekä asiakkaille että Morganille. Saammeko esitellä: Morganin uusi myyntijohtaja. 

Morgan on pitkään ja hartaasti etsinyt verkostoitunutta ja alaa tuntevaa myynnin huippuosaajaa. Kun Mari Huuhka päätti hypätä edelliseltä työnantajaltaan ilmalentoon kohti uusia seikkailuja, Morgan oli ottamassa koppia. Lähes parinkymmenen muun työntarjoajan joukosta Mari innostui juuri Morganista, sillä se tuntui hänestä lämpimältä ja ihmisläheiseltä. 

– Kaikki kolahti hirmu hyvin. Morganissa on ihmisläheinen arvomaailma, terveet ja lämpimät arvot kaikessa tekemisessä. Tuli vahva tunne, että tuohon joukkoon minä tunnen kuuluvani, hän hymyilee.

Morganin toimitusjohtaja Aki Karlsson iloitsee suuresti yhtiön uudesta myyntivahvistuksesta ja kollegasta. Positiivinen ja sosiaalinen Mari solahtaa helposti osaksi Morganin tiimiä.

– Kun tutustuimme Marin kanssa, hän vakuutti heti asiantuntemuksellaan ja persoonallaan. Hän on taitava osaaja ja juuri oikean henkinen meidän joukkoomme. On todellinen ilo saada Mari Morganiin siivittämään sekä omaa että asiakkaidemme kasvua, Aki iloitsee.

Tuli vahva tunne, että Morganin joukkoon minä tunnen kuuluvani.

“Asiakkuus on aina keskiössä”

Mari astuu Morganissa saappaisiin, joilla poljetaan polkua kohti yhtiön kasvua ja kehitystä. Saappaat ovat sopivat eikä tämä tehonainen ole niistä moksiskaan. Pois siis alta, risut ja männynkävyt!

– Tituleeraan itseni nimenomaan kasvun tekijäksi. Yrityksen kasvattaminen myynnin kautta on minun prioriteettini. Saan suurta iloa siitä, että pystymme kehittämään asiakkaan liiketoimintaa.

Mari johtaa ja kehittää Morganin myyntiä ja valjastaa työkalut tehokkaaseen käyttöön. Ensitöikseen hän hioo myyntiprosessit palvelemaan asiakkaan tarpeita. Kun kaupoista sovitaan, Mari seuraa mielellään projektin läpi tiimin mukana. Näin hän pysyy kartalla asiakkaan tarpeista ja liiketoiminnan haasteista.

– Asiakkaat saavat minusta sitoutuneen, omistautuneen, energisen ja sparraavan kumppanin. Haluan olla mukana etsimässä ratkaisuja, jotka tuovat asiakkaalle kasvua, hän kertoo.

“Rakastan myyntiä. Se on numeroita, ja numerot eivät valehtele.”

Kun Mari katsoo Morgania myyjän silmin, hän alkaa melkeinpä säkenöidä.
– Morganin palvelutarjonnan ja työn laadun kautta näen vaikka kuinka paljon potentiaalia. Kasvumahdollisuuksia on paikallisesti ja kansallisesti, nykyisissä ja uusissa asiakaskumppanuuksissa, hän uskoo.

Tituleeraan itseni kasvun tekijäksi.

Myynnin johtaminen ja kehittäminen ovat olennainen osa Maria ja hänen persoonaansa. Mari tietää hyvin, että vain harva haluaa ja hakeutuu myyjäksi. Hän itse on alalla kuitenkin kuin kotonaan. Yhtenä syynä on myynnin selkeys: työssä onnistumista on helppo mitata numeroissa.

Myyjänä Marin silmissä eivät välky kuitenkaan pelkät dollarin kuvat. Hän nauttii eniten ihmisistä, hyvien tyyppien kohtaamisista.
– Kun saa auttaa asiakasta kasvamaan, se on ihan parasta. Vaikka olen kaikessa tehokkuusajattelija, tätä työtä tehdään lopulta ihmiseltä ihmiselle, hän sanoo.

“Vapaalla olen kunnon eräjorma”

Mari Kätkätunturin maisemissa.

Mari on pohjalaistunut savolainen, jolla on valtavat liike-elämän verkostot. Hän on aktiivisesti monessa työryhmässä ja järjestössä mukana. Ehkä tästä syystä Mari rentoutuukin parhaiten täydessä rauhassa. Hiljaisuus löytyy joko ikiomassa saaressa Saimaalla tai sitten kaukana Pohjoisen erämaassa, jossa korvissa soi vain puhdistava tunturituuli. Parhaana seurana kulkevat aina oma puoliso ja koirat Kyllikki ja Ilona.
– Rakastan Lappia. Käymme siellä vaeltamassa joka vuosi. Paras retkivinkkini muille Pohjoisen ystäville on Kuivin 86 kilometrin reitti Kevon luonnonpuistossa, hän kertoo.

Koska haaveista pitää tehdä totta, ja koska Morganin etätyökulttuurikin sen helposti mahdollistaa, kevättalvella Mari aikoo pakata seurueensa jälleen autoon.
– Muutamme Inarin rauhaan kokonaiseksi kuukaudeksi. Seudun karuus ja kauneus ovat nimittäin vieneet sydämeni kokonaan.