Uudistimme Sony Music Finlandin verkkopalvelun – artistien some-sisällöt paraatipaikalle

Morgan on toiminut jo vuosia Sony Music Finlandin digitoimistokumppanina. Sony valitsi meidät toteuttamaan myös oman verkkosivu-uudistuksensa.

Anni Kiviniemi

Sisällöntuottaja, Projektipäällikkö, Osakas

Sony Music Finlandin uudessa verkkopalvelussa panostetaan erityisesti artistien näkyvyyteen. Artistien kiinnostus perinteisten verkkosivustojen ylläpitoon on hiipunut, mutta sosiaalisessa mediassa he ovat ensimmäisten joukossa kokeilemassa ja omaksumassa uutta. Niinpä Sony Musicin uuden verkkopalvelun artistisivuista tehtiin eräänlaisia sosiaalisen median hubeja, joihin kerätään automaattisesti artistien kuulumiset eri palveluista. Näin sivut pysyvät elävinä ja päästävät kävijät seuraamaan starojen arkea kulissien takana. Integraatiot YouTubeen ja Spotifyyn tarjoavat puolestaan nopean reitin lempimusiikin kuunteluun.

Näin sivut pysyvät elävinä ja päästävät kävijät seuraamaan starojen arkea kulissien takana.

Sivustolta löytyvät myös Filtr Finlandin suositut soittolistat, Sony Liven edustamien artistien tulevat keikat sekä tietysti viikoittain päivittyviä uutisia uusista huippujulkaisuista.

Morgan toteuttaa Sonylle ja sen edustamille artisteille verkkosivustoja, kampanjoita, kansitaidetta ja muita modernin markkinoinnin tarpeita.

Katso lisää: www.sonymusic.fi