Uusi toimisto panostaa digijulkaisuihin

Viestintätoimisto Mantra Communications ja digitoimisto 7am Vaasasta ovat yhdistäneet voimansa ja perustaneet uuden yhteisen yrityksen nimeltään Morgan Digital.

Anna Jeanne Söderlund

Sisältöjohtaja, Osakas

Morganin liiketoimintaideana on yritys- ja organisaatioviestinnän digitalisoiminen. Useimpien digitoimistojen juuret ovat mainostoimistomaailmassa, mutta Morganin juuret ovat media- ja viestintäalalla. Henkilöstöllä on pitkä ja vankka mediatausta.
Yhtiö tarjoaa verkkopalveluja, sisältöjä, luovaa suunnittelua sekä viestinnän suunnittelua samassa paketissa ja erikseen.

– Mantran viestintäpalvelut ja 7am:n digiosaaminen täydentävät toisiaan erinomaisesti, sillä tulevaisuudessa yritysviestintä ei toimi ilman digitaalisia kanavia, eivätkä verkkoratkaisut toimi ilman syvällistä sisältöymmärrystä, sanoo Lars Rosenblad, Morganin toimitusjohtaja.

– Lähivuosina tuhansia yritys- ja järjestöjulkaisuja siirtyy verkkoon. Aiomme ottaa siivun tästä bisneksestä, ja lisäksi haluamme jatkossakin olla mediayhtiöiden luotettava alihankkija, sanoo Morganin luova johtaja Aki Karlsson, joka on yksi perustajaosakkaista.

Morganin asiakaskuntaan kuuluvat mm. Sanoma-konserni, Sony Music Finland sekä useat Vaasan seudun energiateknologiayritykset. Lisäksi yritys on toteuttanut Suomen suurimman WordPress-sivuston, Viihdelehti Staran. Morgan Digitalin liikevaihto on noin 800 000 euroa, ja työntekijöitä on seitsemän. Yhtiö toimii sekä Vaasassa että pääkaupunkiseudulla.

Mantran ja 7am:n liiketoiminnat ja työntekijät siirtyvät Morganiin kokonaisuudessaan. Uudessa yhtiössä yhdistyy nyt pitkä digi- ja sisältöpuolen kokemus. Morgan pystyy toteuttamaan perinteisten verkkosivustojen lisäksi vaativia, syvälle asiakkaan liiketoimintaan pureutuvia verkkopalveluja.

Lisätietoja:
Lars Rosenblad, toimitusjohtaja
lars.rosenblad@morgan.fi
050 547 8940