Tervetuloa Morganiin, Henri Välisaari

Henri “Henkka” Välisaari on Morganin uusi web-kehittäjä. Hän on jo alan konkari: 12 vuoden työkokemuksesta reppuun on tarttunut paljon sekä koodaamisesta että mainostoimistomaailmasta. Morganissa hän saa nyt sukeltaa entistä syvemmälle WordPressiin ja kehittää itseään pidemmälle.

Morgan yrityksenä hyppäsi Henkan silmille ensimmäistä kertaa Vierityspalkissa, joka on WordPress-toimistojen ja referenssien esittelysivusto. Kun kiinnostus uudesta työpaikasta heräsi ja Henkka heitti Akia viestillä, tapahtumat alkoivat vyöryä eteenpäin. Viikon päästä viestistä työsopimus oli jo kätelty: Morgan sai uuden koodarin ja Henkka uuden työpaikan.

– Morganissa minua kiehtovat kehittymismahdollisuudet. Pitkästä aikaa minulla on tiimissä muita devaajia, joiden tuella pystyn kehittymään itsekin. Koska minulla on jo työkokemusta, uskon ja toivon että pystyn tuomaan jotain uutta myös Morganiin, hän juttelee.

“Ongelmanratkaisu ei ole ongelma osaavassa porukassa”

Morganissa verkkosivustot räätälöidään alusta loppuun asti asiakkaan tarpeisiin. Tämä tuo uutta myös Henkan työpöydälle, ja hän on jo päässyt rakentamaan ensimmäisiä sivustoja kokonaan koodilla. 
– Olen tästä innoissani, koska ympärillä on osaava koodaritiimi. Kenenkään ei tarvitse yksin hakea ja etsiä kaikkea tietoa, vaan kaikki auttavat toisiaan. Se on tosi hienoa, hän iloitsee.

Henkan vahvin koodikieli entuudestaan on php, ja myös WordPress on hänelle tuttu. Nyt tavoitteena on paneutua WordPressiin entistä syvemmälle ja kartuttaa vanhoja oppeja.
Verkkosivustojen saavutettavuus on minulle tosi tärkeää, joten on hienoa että myös Morgan on kunnostautunut saavutettavien sivustojen toteuttamisessa. Saamme myös perehtyä ja kouluttautua saavutettavuuteen jatkuvasti syvemmälle.

“Vapaa-ajalla kalastan”

Morganille uusien työntekijöiden rekryäminen etätyöaikana on jo tuttua, ja myös Henkka on päässyt tutustumaan työkavereihinsa ensimmäisenä ruudun kautta.
– Odotan jo innolla, että pääsen tapaamaan uudet työkaverit myös livenä. Toivottavasti siis pian päästäisiin normaaliin arkeen ja back to office, hän sanoo.

Henkka asuu Seinäjoella vaimonsa ja tyttärensä kanssa. Vapaa-ajalla hänet löytää usein kalastamasta. Hän nauttii luonnosta ja pakkaa kalaretkillekin usein päiväretkirepun mukaansa. Kun kalastuksessa on tauko, päivän ateria valmistuu kätevästi rannalla luonnon helmassa.
– Teen näistä reissuista itselleni elämyksiä.

Jigikalastajalle parasta saalista ovat kuhat ja ahvenet, joista Henkka taikoo grillissä helposti ja nopeasti perheelleen suussasulavat sapuskat. Testaa sinäkin Henkan grillikuhat:

Henkan kuhafileet ja kasvisnyytit grillissä

  • Tee kuhafileistä ruodottomia, jotta perheen pienimmätkin tykkäävät
  • Lisää suola ja pippuri
  • Aseta fileet voilla voideltuun folioon ja lisää vielä pienet nokareet voita kalojen päälle
  • Taita folion reunoja hieman
  • Grillaa fileet kypsiksi

Kasvisnyytit kalan kylkeen:

  • Pilko perunat, porkkanat, punasipulit, valkosipulit, tomaatit, parsakaalit ja kukkakaalit
  • Aseta kaksi folioarkkia päällekkäin ja lisää kasvikset niiden päälle
  • Tee foliosta nyytti, joka on päältä hieman auki
  • Lisää nyyttiin vettä, rypsiöljyä, suolaa, pippuria ja sitruunanmehua
  • Sulje nyytti ja grillaa kasvikset kypsiksi

Nauti hyvässä seurassa ja kerro kovimmat kalajutut!