Verkkovuosikertomus on tehokas brändi- ja viestintäkanava

Vuosikertomus on monelle yritykselle ja järjestölle tärkein painettu julkaisu. Mutta oletko tullut ajatelleeksi, että vuosikertomuksen sisältöjä voi hyödyntää myös digitaalisesti?

Vai kuulutko kenties niiden yritysten joukkoon, jotka ovat välttäneet vuosikertomuksen julkaisemista missään muodossa, kaiken työmäärän ja säätämisen takia?

Verkko antaa mahdollisuuden vuosikertomuksen julkaisemiseen paljon pienemmällä työmäärällä. Verkkovuosikertomus voi joko täydentää painettua vuosikertomusta tai korvata sen kokonaan.

Digitaalisen vuosikertomuksen edut:

  • Avainlukujen visualisointi interaktiivisella grafiikalla tai animaatioilla
  • Hakukonelöydettävyys
  • Suurempi yleisö ja uusia kohderyhmiä
  • Sisältö tukee myyntiä ja rekrytointia omistajaviestinnän ohella
  • Sisällön elinkaari pitenee
  • Verkkonavigointi mahdollistaa suuren sisältömäärän jäsentämistä
  • Helppo ja edullinen päivittää
  • Helppo korjata painovirheitä
  • Säästää paino- ja taittokuluja

Painettu vuosikertomus – kehitä sitä tai luovu siitä kokonaan

Vuosikertomuksen digitalisoinnin jälkeen painettua vuosikertomusta ei välttämättä tarvitse julkaista ollenkaan. Säästöt paino- ja jakelukustannuksissa ovat huomattavat ja mikä parasta, hiilijalanjälki pienenee. Vuosikertomusalustasta syntyy toki investointikuluja ensimmäisenä vuonna, mutta seuraavina vuosina ohjelmointi- ja suunnittelukulut ovat todella pienet, kun vuosikertomuksen rakenteen voi kopioida uuden pohjaksi.

Toinen vaihtoehto on kehittää painettua vuosikertomusta. Monet yritykset tarvitsevat painotuotteen, joka viestii laatua ja rakentaa brändiä. Tähän tarkoitukseen painettu vuosikertomus on usein täydellinen työväline. Anna kertomusten saavutuksistanne olla päärolissa ja panosta tyylikkääseen muotoiluun sekä korkealaatuisiin valokuviin.

Morganilta saat kaiken tarvitsemasi verkkovuosikertomusta varten:

Tutustu referenssiin: EPV Energian verkkovuosikertomus

Verkkovuosikertomus, EPV Energia

Morgan kehitti EPV Energian painetun vuosikertomuksen tilalle näyttävän digitaalisen version, joka on täynnä teknisiä hienouksia, kuten sisällöstä hyvännäköisiä PDF-dokumentteja luovan tulostuspalvelun.

Lue asiakastarina
Avaa EPV:n vuosikertomus