Fit sai edistyksellisen verkkolehden

Fokus Media Finland on aikakaus- ja asiakaslehtiä tuottava mediatalo, jonka Fit.fi-sivustolle Morgan kehitti uuden käyttöliittymän. Toteutuksessa panostettiin niin tekniseen kuin visuaaliseen puoleen.

Näyttävämpi ja helpommin hallittava käyttöliittymä

Morgan rakensi Fitin sivustolle runsaasti automatiikkaa, ja sen käyttöliittymä suunniteltiin näyttävien verkkomedioiden vaatimusten ehdoilla.

Morganilta löytyi innovatiivista ja rakentavaa näkemystä sivuston ja blogien toteutusvaiheessa ja työskentely projektissa oli avointa ja läpinäkyvää.

Ari Toivanen
Tietojärjestelmäjohtaja, Fokus Media


Automaatiot helpottavat sisällönhallintaa

Tekniset ratkaisut ja automaatiot tekevät sivun ylläpitämisestä helppoa ja sujuvaa. Sivuston automatiikka hakee näkyville aina bloggaajien uusimmat sisällöt. Toimitus voi myös perustaa uusia blogeja itse tarpeen mukaan. Morganin kehittämien automaatioiden ansiosta uusien blogien valikot, palstat ja muut toistuvat peruselementit sijoittuvat valmiiksi paikoilleen. Uudet blogit ovat siis käytännössä heti julkaisuvalmiita.


Verkkomedian yleisö janoaa näyttävää ja rikasta sisältöä

Panostimme erityisesti sivuston visuaalisuuteen ja käyttäjäystävällisyyteen. Lehden toimitus voi nyt taittaa ja automatisoida etusivunsa itse sujuvasti ja tyylikkäästi Morganin kehittämillä sisältökerroksilla ja elementeillä. Koska Fitin sivustolla isot ja laadukkaat valokuvat ovat suuressa roolissa, kiinnitimme kuvien optimointiin ja responsiiviseen skaalautumiseen erityistä huomiota.

Sivuille kehitettyjen toiminteiden ansiosta toimittajat ja bloggaajat voivat tuottaa mahdollisimman rikasta sisältöä. Näitä ovat esimerkiksi visuaaliset listat, sisältöjen eri koostamis- ja esitystavat, tuotenostot ja sivulla esitettävät kaupalliset yhteistyöt.

Panostimme erityisesti sivuston visuaalisuuteen ja käyttäjäystävällisyyteen.


Helppo filtteröintityökalu

Sivuston resepteille Morgan rakensi oman filtteröintityökalunsa. Reseptihaun tuloksia voi suodattaa esimerkiksi reseptin tyypin ja keston mukaan. Reseptihaku mukautuu asiakkaan syöttämään sisältöön myös tulevaisuudessa, ja uudet tagit tulevat näkyviin omina filttereinään.

Morgan Digital on osoittautunut osaavaksi ja ammattitaitoiseksi ohjelmistotaloksi joka vei hyvin ja sovitussa aikataulussa projektin läpi. Heiltä löytyi innovatiivista ja rakentavaa näkemystä sivuston ja blogien toteutusvaiheessa ja työskentely projektissa oli avointa ja läpinäkyvää.
Ari Toivanen Tietojärjestelmäjohtaja, Fokus Media

Miten voimme olla avuksi?

Kartoittamalla tarpeenne selvitämme yhdessä, kuinka voimme auttaa yritystänne tavoitteiden saavuttamisessa.