Yksittäisistä tapahtumista toimivaksi konserttikonseptiksi

Rewell Nights -konsertit tuovat Suomen eturivin esiintyjiä Vaasaan ja eloa öiseen Rewelliin. Suunnittelimme tapahtumamarkkinoinnin konseptin ja lisäksi huolehdimme yksittäisten keikkojen monikanavaisesta markkinoinnista ja viestinnästä.

Yhteinen konsepti konserteille

Sokos Hotel Vaakuna on jo vuosia järjestänyt suurtapahtumiaan kauppakeskus Rewellissä. Vuonna 2016 yksittäisille konserteille haluttiin luoda yhteinen kattokonsepti, nimi sekä tunnistettava ilme, jotta konserttien jatkumo tulisi selväksi kävijöille ja tapahtumien yhteismarkkinointi helpottuisi.

Morgan ottaa hyvin asiakkaan toiveet huomioon, hoitaa tapahtumien tiedottamisen sekä ulkoasun suunnittelun.

Timo Tiilikka
Tapahtumakoordinaattori, Rewell Nights


Tapahtumille luotiin visuaalinen ilme sekä yksinkertaiset verkkosivustot, joiden kautta kävijävirtoja voidaan tarkkailla.

Rewell ja Campus Nightsin synty

Kehitimme yhdessä Sokos Hotel Vaakunan kanssa Rewell Nights -tapahtumakonseptin, joka tuo Suomen eturivin esiintyjiä Vaasaan. Myöhemmin kokonaisuutta täydennettiin Kokkolassa järjestettävällä Campus Nights -konseptilla. Nimien lisäksi tapahtumille luotiin visuaalinen ilme, joka näkyy niin mainoksissa, roll-upeissa, julisteissa, VIP-passeissa kuin somekanavissa. Lisäksi tapahtumille toteutettiin yksinkertaiset verkkosivustot, joiden kautta kävijävirtoja voidaan tarkkailla.


Kattavaa viestintää ja markkinointia

Siinä missä tapahtumaa ei ole ilman yleisöä, ei yleisöä ole ilman viestintää. Jotta Campus ja Rewell Nights nimet saataisiin juurtumaan konserttikävijöiden mieliin, suunnittelimme tapahtumien ympärille laajamittaisen viestintä-  ja markkinointistrategian.

Suunnittelimme ja toteutimme tapahtumaviestinnän perinteisistä lehdistötiedotteista hakukoneoptimointiin ja sosiaalisen median presenssiin asti. Ylläpidimme tapahtumin näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa kuukausien ajan monipuolisten toimenpiteiden, kuten kilpailujen, tilapäivitysten ja mainoskampanjoiden avulla. Jokainen keikka tavoittikin pelkästään Facebookissa kymmeniä tuhansia käyttäjiä.

Jokainen keikka tavoitti pelkästään Facebookissa kymmeniä tuhansia käyttäjiä.

Morgan ottaa hyvin asiakkaan toiveet huomioon, hoitaa tapahtumien tiedottamisen sekä ulkoasun suunnittelun. Myös tarvittavat pohjatyöt tapahtumien markkinoinnin eteen hoituivat sujuvasti niin, ettei tarvitse pitää turhia palavereja. Täyden palvelun toimintaa!
Timo Tiilikka Tapahtumakoordinaattori, Rewell Nights

Miten voimme olla avuksi?

Aloittamalla tarpeidenne kartoituksella selvitämme yhdessä miten voimme auttaa yritystänne saavuttamaan tavoitteenne ja määränpäänne.