Studio Ticket Live 2017. Kuva: Johan Hagström

Uusi verkkosivusto ja markkinointiviestintää lipunvälitykseen

Lipunvälitysyritys Studio Ticketin aikaisempi verkkosivusto oli jäänyt ajasta jälkeen. Parannusta kaivattiin paitsi sivuston toimintoihin ja käytettävyyteen mobiililaitteissa, myös koko yleisilmeeseen. Toteutimme Studio Ticketille uuden verkkosivuston ja buustasimme samalla markkinointiviestintää.

Käyttäjäystävällinen sivusto

Uuden verkkosivuston kautta Studio Ticketin tavoitteena on paitsi lisätä lipunmyyntiä, myös laajemmin saada Vaasa kukoistamaan tapahtumakaupunkina. Morganin toteuttamalla sivustolla tulevat tapahtumat ovat houkuttelevasti esillä ja helposti löydettävissä ajankohdan, paikan tai esiintyjän mukaan.

Verkkosivustouudistus on todella toimiva ja olemme saaneet siitä paljon hyvää palautetta. Teemme Morganin kanssa mielellämme myös jatkossa yhteistyötä.

Niklas Finne
Omistaja, Studio Ticket


Verkkosivustolla on kasvuvaraa

Koska Studio Ticketin tavoitteena on tulevaisuudessa kasvattaa fyysisten tuotteiden osuutta kokonaismyynnistä, ennakoitiin tämä jo sivustouudistuksen yhteydessä. Verkkosivustolle on mahdollista liittää myöhemmin helposti verkkokauppa ja muita toiminnan jatkokehittämisen kannalta tärkeitä teknisiä ominaisuuksia.


Pitkään jatkunut yhteistyö

Jo Studio Ticketin edellinen verkkosivusto oli Morganin edeltäjän, 7amin, kehittämä. Niinpä morganilaiset ja Studio Ticket ovat kulkeneet pitkän yhteisen taipaleen, jonka aikana on mietitty paljon lipunmyynnin kaupallistamista ja palveluiden kehittämistä. Morganin rooli yhteistyössä on toteutuksen lisäksi ollut ideoida, miten Studio Ticket voisi kehittää bisnestään.

Yhdessä Morganin kanssa olemme luoneet yrityksellemme selkeät askelmerkit myös tulevaisuuteen. Tiedämme nyt jo ennakkoon, kuinka nostamme toimintamme seuraavalle tasolle.

Niklas Finne
Omistaja, Studio Ticket

Studio Ticket

Studio Ticket on vaasalainen lipunvälitysyritys, joka myy pääsylippuja Vaasan kulttuuri-, musiikki- ja urheilutapahtumiin. Studio Ticket välittää myös kaikkien valtakunnallisten lippupalveluiden lippuja sekä myy paikallisten tekijöiden kirjoja, levyjä, matkamuistoja sekä urheiluseurojen fanituotteita.

Olemme todella tyytyväisiä sujuvaan yhteistyöhön Morganin kanssa. Vaikka sivustosta tuli hieman erilainen kuin olimme itse ennakkoon ajatelleet, olen iloinen, että luotimme Morganin ammattitaitoon – uudesta sivusta tuli todella toimiva ja olemme saaneet siitä paljon hyvää palautetta.
Niklas Finne Omistaja, Studio Ticket

Morganin rooli

Miten voimme olla avuksi?

Kartoittamalla tarpeenne selvitämme yhdessä, kuinka voimme auttaa yritystänne tavoitteiden saavuttamisessa.