Studio Ticket Live 2017. Kuva: Johan Hagström

Nya webbsidor och marknadsföring för biljettförmedlingen

Biljettförmedlingsföretaget Studio Tickets gamla webbsidor hade levt ut sin tid, både till designen och de tekniska funktionerna. Morgan fick i uppdrag att förnya sajten, och resultatet blev webbsidor med nya funktioner och optimal anpassning för mobiltelefoner.

Användarvänliga webbsidor

Målet med de nya webbsidorna är förstås att Studio Ticket ska öka försäljningen, men också att få Vasa att leva upp som evenemangstad. Morgan planerade ett användargränssnitt som lyfter fram evenemangen på ett lockande sätt. Dessutom går det lätt att söka evenemang enligt tid plats och artist.

Webbförnyelsen är väldigt lyckad och vi har fått mycket positiv feedback. Vi samarbetar gärna med Morgan också i fortsättningen.

Niklas Finne
Ägare, Studio Ticket


Webbsidor planerade för att växa

Ett av Studio Tickets mål för framtiden är att sälja mera fysiska produkter. Behov av den typen går bra att beakta i en webbförnyelse också om de inte förverkligas genast. I Morgans lösning är gjord så att webbplatsen lätt ska gå att bygga ut med en webbutik och andra tekniska egenskaper.


Långvarigt samarbete

Studio Tickets tidigare webbplats hade gjorts av Morgans föregångare 7am, och Studio Ticket har under åren anlitat Morgan för många olika uppdrag som inte bara handlar om webb eller marknadsföring. Morgan har varit med om att utveckla tjänsterna och kommersialisera biljettförsäljningen. Kärnan för webbförnyelsen också denna gång var att hjälpa Studio Ticket att utveckla affärsverksamheten.

Tillsammans med Morgan har vi skapat oss en uppfattning om vart vi ska gå i framtiden. Nu vet vi på förhand hur vi ska lyfta oss till nästa nivå.

Niklas Finne
Ägare, Studio Ticket

Studio Ticket

Studio Ticket är en biljettförmedlare i Vasa som har stark ställning på den lokala marknaden för kultur, musik och idrott. Studio Ticket fömedlar också biljetter från de nationella biljettjänsterna, och säljer fanprodukter, böcker, skivor och souvenirer med lokal förankring.

Vi är väldigt nöjda med det smidiga samarbetet med Morgan. Webbsidorna blev till slut annorlunda än vi föreställde oss i början, men jag är glad att vi litade på Morgans yrkeskunskap. Den nya webbplatsen fungerar utmärkt och har fått mycket positiv feedback.
Niklas Finne Ägare, Studio Ticket

Morgans roll

Hur kan vi vara till hjälp?

Genom att börja med en kartläggning av era behov tar vi tillsammans reda på hur vi kan hjälpa ditt företag att nå era mål.