Nytt produktkoncept och webbutik för nya målgrupper

Napra-Rehab har redan länge varit en pålitlig samarbetspartner för hälsovårdsbranschen. Företagets kompressions- och ergonomiprodukter intresserar allt fler privatkunder och den här nya målgruppen ville vi beakta bättre då Napra-Rehabs webbplats förnyades.

En helt ny målgrupp

Napra-Rehab hade sedan tidigare en stark ställning bland proffs i vård- och hälsobranscherna, men företaget ville utveckla sitt varumärke så att det också lockar privatpersoner. De ville ha ungdomlighet, fräschör och innehåll som tilltalar den växande nya målgruppen.

Samarbetet med Morgan löpte utmärkt, och vi är väldigt nöjda med slutresultatet.

David Strömbäck
Företagare, Napra-Rehab


Nytt konsumentvarumärke

Morgans team tog sig an utmaningen, men redan i planeringsskedet stod det klart att man inte når målet bara genom att förnya webbutiken, utan hela konceptet måste tänkas om.

Lösningen blev att Napra-Rehabs webbutik fick en ny visuell identitet, men dessutom skapade Morgan ett helt nytt produktkoncept för den växande gruppen konsumentkunder. Det nya konsumentvarumärket heter Preston. Vi designade en visuell identitet åt Preston och byggde också en webbutik åt varumärket.


Morgans breda tjänsteutbud utnyttjades

I webbförnyelsen utnyttjades i praktiken hela Morgans breda tjänsteutbud. Vi stod för konceptplanering, servicedesign och webbutveckling, och dessutom editerade Morgans innehållsproducenter texterna så att de anpassades till bägge kundgrupperna. På den tekniska sidan uppdaterade vi integrationerna till lagerhantering och produktinformation

Det nya konceptet lyfter fram Napra-Rehabs styrkor medan varumärket Preston mångsidigt presenterar fördelarna med att använda stödstrumpor och ergonomiprodukter.

Det nya konceptet lyfter fram Napra-Rehabs styrkor medan varumärket Preston mångsidigt presenterar fördelarna med att använda stödstrumpor och ergonomiprodukter.


Napra-Rehab

Napra-Rehab har över 20 års erfarenhet av att förebygga och vårda problem med blodcirkulation, muskler och benbyggnad. Företaget importerar många kvalitetsmärken inom hälsovårdssektorn och säljer dem till både proffs och konsumenter.

Preston

Preston är ett finländskt lifestyle-varumärke och webbutik för konsumenter. Till produktutbudet hör kompressions- och välfärdsprodukter samt ortopediska stöd för idrott, jobb, resor och andra livssituationer.

Hur kan vi vara till hjälp?

Genom att börja med en kartläggning av era behov tar vi tillsammans reda på hur vi kan hjälpa ditt företag att nå era mål.